Assassins Creed 4: Black Flag och Call of Duty: Ghosts är två stora spel som kommer att släppas under hösten. Dessa släpps dock innan den nya generationens spelkonsoler dyker upp på marknaden, vilket gör att många troligtvis kommer att köpa spelen till den äldre generationens spelkonsoler i stället för att vänta på Playstation 4-versionen. För att vara extra snälla låter Sony dig uppgradera dessa spel till PS4 om du känner för det, och har 10 dollar över.

Dessa två uppgraderbara spel får sällskap av det kommande Battlefield 4 och Watch Dogs. Det enda du behöver göra är att spara bluray-skivorna och köra in dessa i ditt Playstation 4 senare i november. Sedan är det bara att betala 10 dollar, eller 100 kronor som det troligtvis kommer att kosta i Sverige, för att få tillgång till PS4-versionen av spelet. Laddar du ner spelen från Playstation Network så behöver du givetvis inte ha någon bluray-skiva då all din nedladdningsinformation lagras hos Sony. Du behöver bara gå in i onlinebutiken och ladda ner den relativt snyggare versionen av spelet.

Om du köper något av dessa spel till Playstation 3 och vill uppgradera dem till PS4-versioner så bör du göra det så fort som möjligt då detta erbjudande är tidsbegränsat. Assassins Creed 4 och Watch Dogs kommer du bara kunna uppgradera fram till den 31 januari, Battlefield 4 till 28 mars och 31 mars är sista dagen att uppgradera Call of Duty: Ghosts.

Hur det kommer att bli med sparfiler mellan konsolerna vet vi ännu inte. Vi håller tummarna att du ska kunna föra över sparfiler från PS3 till PS4 utan några större problem.