Rör inte vattenkokaren! Vet du inte att man kokar vattnet via en app nu för tiden? Att trycka på fysiska knappar och faktiskt behöva röra på sig är så 2012.

Ikettle är en helt vanlig vattenkokare, bortsett från en liten detalj: den är uppkopplad till internet via wifi. Och tack vare det kan du styra den via din Androidmobil eller Iphone, så länge du har rätt app installerad. Den kan också påminna dig om att koka vattnet på morgonen när du stiger upp och erbjuder några olika inställningar för att teet ska nå en optimal smakupplevelse. Exempelvis kan du välja att värma vattnet till 80 grader, om det nu är grönt te du ska festa loss på.

Firebox, sajten som säljer Ikettle, hade inte kunnat uttrycka det på ett bättre sätt: "Omfamna latheten och njut av perfekt heta drycker, vad finns det att inte gilla?"

Tja, ett svar på den frågan kan ju vara prislappen på 100 brittiska pund, strax över 1 000 kronor. Frågan är om man inte hellre stiger upp ur sängen och går ut till köket för att koka sitt vatten då.