Valmöjligheterna blir bara fler och fler. Vill du spela Androidspel på en tv-apparat så kan du välja mellan en rad olika konsoler i alla möjliga olika format. Det unika med Unu är att du får med en hållare som kopplas till tvn så att du kan spela Androidspel på en större skärm. Du kan också använda plattan som en helt vanlig platta.

När plattan är kopplad till tvn kan du antingen använda den medföljande handkontrollen för att styra enheten. Eller om du köper medieversionen av Unu så får du med en fjärrkontroll som gör att du kan styra enheten genom att peka med fjärrkontrollen.

Specifikationerna i Unu är dock ingenting att hänga upp i granen. Hybridkonsolen har en fyrkärnig processor klockad till 1,6 GHz, 1GB arbetsminne och 8 GB lagring som du kan utöka med sd-kort.

Du kan förboka Unu redan nu för 250 dollar. Du kan också köpa Unu utan handkontroll för 200 dollar mindre. Det är ett aningen högt pris för en Android-konsol/platta med så pass låg prestanda. För 250 dollar kommer du inom kort kunna köpa en Mad Catz Mojo med monsterkortet Tegra 4. Du kan också för samma pris plocka hem en bättre surfplatta, hdmi-kabel och använda en bluetoothhandkontroll för att spela Androidspel på tvn.