Fler hörlurstester:


Att uppgradera sin hörlurar från halvbra hörlurar till ett par riktiga kvalitetslurar kan göra stor skillnad. För att musik eller film verkligen ska komma till sina rätt krävs hörlurar i high end-skiktet. Vi har testat ett helt gäng modeller från bland annat Marshall, JBL, Sol Republic, Creative och Sennheiser.

Missa inte: 12 nr av PC för Alla + hörlurar eller högtalare från JBL för endast 999 kr!

I det här testet finns både så kallade on ear-lurar och over ear-lurar. Båda sitter på örat men de senare är något mer slutna och stänger bättre bort omgivningens ljud.

Missa inte: Bästa trådlösa högtalare

JBL E55BT trådlösa hörlurar

Mäktig bas till ett bra pris – JBL E55BT

När det kommer till hörlurar finns det i stort sett två vägar att gå: antingen letar du efter ett par i den lägre prislappen för under 1 000 kronor, eller så öppnar du plånboken rejält. Mellanklassen har på senare år varit lite åsidosatt – något som nu JBL hoppas kunna göra något åt. Deras E55BT har dessutom sjunkit rejält i pris sedan vi testade dem.

För749 kronor (billigaste återförsäljaren idag) får vi dock ett par riktigt välgjorda lurar. Passformen är visserligen lite hård, men de sitter ändå bra och är inte obekväma på något sätt.

M3 rekommenderar

Ljudet då? Jo, visst låter JBL E55BT väldigt bra. Ljudet är detaljerat, med framför allt en imponerande bas som faktiskt klarar av att tävla med betydligt dyrare varianter. Vi kan dessutom dra på ordentlig volym utan att ljudet tappar i kvalitet.

Sett till sin förhållandevis låga prislapp presterar JBL E55BT över förväntan. De är dessutom smidiga att ha med sig på resor, och kommer med de flesta funktioner vi kan önska.

Läs hela testet här!

plus

Bekväma.
Bra ljud.
Hopfällbara.

minus

Läcker en hel del ljud utåt.
Ingen förvaringsväska.
Ingen dedikerad app.

Fakta JBL E55BT

Anslutning:Bluetooth 4.0, 3,5 mm
Element: Dynamiskt 50mm
Frekvensomfång:20Hz – 20kHz
Impedans: 32Ω
Batteritid:upp till 20 timmar
Vikt:231,6 gram
Pris: 749 kr
Läs mer: jbl.se

Betyg 8 av 10

AKG N60 NC BT Pris vid test: 2294 kr.

Bästa pris just nu: 2990 kr