Nästan full pott för imponerande lurar – Monster Elements Over Ear

Monster

Tillverkaren Monster har gott om rutin på hörlursmarknaden, inte minst genom signal- och högtalarkablar. Deras egna lurar brukar också hålla hög kvalitet, något vi inte minst såg med träningslurarna Adidas Sport Adistar – som vi belönade med högsta möjliga betyg.

Och vi blir inte besvikna på deras Monster Elements Over Ear. Här snackar vi ett par riktiga bjässar, som designmässigt knappast skäms för sig. De faller kanske inte alla i smaken, men det viktigaste är ju som bekant hur bra de presterar ljudmässigt.

M3 rekommenderar

Och här briljerar verkligen Monster Elements Over Ear. Ljudet är riktigt tungt, samtidigt som det bjuder på gott om nyanser. För den som vill ha rejält med bas har Monster dessutom inkluderat ett Club-läge, med mer reverb och ordentligt tryck. Ljudet passar utmärkt till tyngre stilar, som exempelvis hårdrock – men kanske inte fullt lika bra för finstämd klassisk musik.

Prislappen hamnar på en bra bit över 3 000 kronor, men då får du som sagt bra ljud och en konstruktion som andas kvalitet. I övrigt vi har faktiskt inte så mycket alls att klaga på.

Monster Elements Over-ear                                 

Typ: Trådlösa Over ear
Anslutning: Bluetooth 4.0 med apt-X, aux, usb
Batteritid: upp till 24 timmar
Frekvensomfång: Ingen uppgift
Fjärrkontroll: Ja
Hands free-funktion: Ja
Mått: Ingen uppgift
Vikt: Ingen uppgift
Övrigt: Finns även i färgen guld.
Pris: 3 490 kronor hos Netonnet.
Läs mer: monsterproducts.eu

plus

Bra ljud.
Batteritid.
Enkelt handhavande.

minus

Dyra.
Något hårda kuddar.

Betyg 9 av 10