Stor bredd: 10 unika appar till IOS

CLEAR

Att sköta sina uppgifter ska inte bara vara en möda. Clear gör sitt bästa för att underlätta dina bördor, främst genom att sortera allt du måste göra i ett färgbaserat system som inte bara är snyggt som tusan utan även enkelt och lättnavigerat.

Kategori Produktivitet
Pris 39 kr


SLIGHT

Du som har spelat Dark Souls kommer att känna igen systemet med digitala lappar i Slight. Du fäster nämligen dessa på den plats du befinner dig så att andra sedan kan läsa dem. Oavsett om det är en haikudikt eller ett resetips ryms det i Slight, det mest ineffektiva men roligaste sociala nätverket hittills.

Kategori Socialt
Pris Gratis


IFTTT

If This Then That som appen heter är svår att definiera, men tänk så här: Om en sak händer i din mobil kan du automatiskt få en annan att ske som konsekvens. Till exempel om du vill ladda upp bilder automatiskt till Dropbox samtidigt som du postar på Instagram, eller om du vill få ett mejl med dagens väderprognos när du vaknar. Möjligheterna är inte oändliga, men många.

Kategori Produktivitet
Pris Gratis

CAMERA+

En av de äldsta kameraapparna till Iphone är fortfarande en av de bästa. Den var även tidigt ute med konceptet att köpa material inom appen, närmare bestämt olika filter och andra uppgraderingar för din imaginära systemkamera. Ett bra komplement om du glömmer din riktiga bildskjutare hemma.

Kategori Bild
Pris 7 kr


ALIEN BLUE

Se hit alla Reddit-nördar! Alien Blue är den bästa klienten för att hänga med i svängarna på internets grymmaste forum. Appen är dess­utom både snyggare och smidigare att använda än webbgränssnittet.

Kategori Socialt
Pris 15 kr (gratisversion finns)


REEDER 2

En rss-läsare som inte skäms för sig när det gäller stil. Reeder 2 är lättanvänd och gör det simpelt att samla artiklar och nyheter från dina favoritsajter. Den är lätt det bästa sättet att ta emot rss-flöden på Iphone, och kanske kan andra plattformar få uppleva den i framtiden.

Kategori Socialt
Pris 38 kr


IA WRITER

Förvänta dig inte en komplicerad anteckningskompanjon i stil med Evernote eller andra moderna anteckningsappar. Det här är så grundläggande det blir, men Ia Writer har ett oslagbart tangentbord och ett lättöverskådligt gränssnitt som lockar fram din inre författare.

Kategori Produktivitet
Pris 38 kr


KICKSTARTER

Den officiella Kickstarterappen är exklusiv för IOS, åtminstone än så länge. Det betyder att om du sitter på en Iphone har du ett enkelt sätt att få en överblick av sajten och alla dess underkategorier. Perfekt om du är beroende av att stötta innovativa affärsidéer och produkter.

Kategori Socialt
Pris Gratis


TWEETBOT

Tweetbot är en simpel Twitterklient som har funnits i flera upplagor till IOS länge. Den är dock fortfarande kungen av tweets och det är märkligt att inget liknande alternativ har släppts till Android. Rekommenderas självklart för Twitternördar.

Kategori Socialt
Pris Gratis


INFINITY BLADE (1-3)

Infinity Blade var det första spelet till IOS som utnyttjade spelmotorn Unreal Engine. Resultatet var ett sprudlande äventyr med hög omspelsfaktor och tajta kontroller för en pekskärm. Nu är det hög tid att uppleva hela trilogin, även om du får betala nästan en hundring för alla delarna.

Kategori Spel
Pris 22 kr/22 kr/49 kr