Den som känner mig vet att jag älskar wearable tech, har till och med föreläst om ämnet. Jag väntar dock otåligt på modellerna som har Android Wear för just nu finns inget på marknaden som tilltalar mig. Jag tycker de flesta smarta klockorna är fula och dumma och träningsarmbanden är plastiga och för färgglada. Det är okej om man tränar men till vardags vill jag vara fin och ha en "riktig" klocka. 
Nu lanserar Withings, hälsocoachen nummer ett, en klocka som är ett träningsarband förklädd till en väldesignad klocka byggt i klockornas rike Schweiz. Halleluja!! 
Klockan ser ut som viklen analog klocka som helst, med stil, och har två analoga "urtavlor" där den ena visar tiden och den andra hur många procent man nått av ett visst mål som till exempel steg. 
Glaset är en touchscreen som man styr hela kalaset med. Klockan mäter steg, kaloriförbrukning, antal km och har koll på din sömn. 
Den är dessutom vattentät så pass att du kan simma med den och går på vanliga batterier som ska räcka ett år. Ja den har blåtand men verkar i dagsläget bara prata med Ios. Den funkar så klart bra med Withings app som sammanbinder alla deras produkter. 
Den finns till salu på utvalda ställen i augusti 2014 och kostar ca 3 900 kronor.