C More: Bättre än senast, men fortfarande en del kvar

Senast vi testade C More tyckte vi att tjänsten hade potential, men vi klagade på att den led av en hel del barnsjukdomar. Sedan dess upplever vi att tekniken har blivit något bättre. Materialet buffrar inte alls lika ofta, och vi drabbas inte av alls lika många tekniska problem. Det är också något enklare att hålla koll på vad vi har sett, och återuppta tittandet där vi slutade.

Missa inte! Bästa filmerna och serierna på C more

Layouten håller ungefär samma nivå som Viaplay, vilket betyder en rätt enkel design där det är hyfsat lätt att få en bra överblick över vad som finns. I likhet med Viaplay går det också att sortera på filmer, tv-program och tv-serier (eller sport om du nu har det abonnemanget). Precis som hos övriga konkurrenter finns också en flik för material till barnen.

Streamingtjänster

Dessutom går det att se Cmores tv-utbud direkt via tjänsten, vilket inte bara inkluderar Cmore-kanalerna, utan även bland annat TV 4 och TV 12. Även SVT 1, SVT 2 och Barnkanalen finns med i listan.

I övrigt erbjuder C More ingenting extra. Här finns varken 4k-material eller möjlighet att se tv-serier eller filmer offline. Utbudet känns också lite ljummet. Filmutbudet bjuder på en del intressant, men tv-seriefantasten lär snabbt tröttna – om du nu inte går igång på diverse svenska produktioner, som det faktiskt finns gott om här.

Streamingtjänster

Prislappen hamnar på 99 kronor i månaden för film och tv-serier, 399 kronor i månaden för sport och tv-serier, och 449 kronor i månaden för sport, film och tv-serier.

Omdöme
C More har blivit bättre än sist vi bekantade oss med tjänsten, men för att den på allvar ska börja konkurrera med framför allt Netflix, men också Viaplay, krävs det en uppryckning. Vi saknar 4k-utbud och offlinemöjligheter, och nog vore det på sin plats med fler exklusiva storserier. Dessutom borde det finnas appar för spelkonsoler.

Skapa ett konto på C More här.

plus

Har blivit bättre på det tekniska planet.
Hyfsat enkel navigation.
Tv-kanaler.

minus

Utbudet imponerar inte.
Saknar extrafunktioner som offlineläge och 4k-material.
Finns inte till alla format.

Betyg 6 av 10Betyg 6 av 10