Tröja från Ralph Lauren.Lyxteknik

Ralph Lauren har visat en kompressionströja med invävd ledande tråd och en bluetooth-modul som tillsammans mäter din aktivitet och synkar med en app. Tröjan, och liknande plagg, ska finnas att köpa i vår.
Mer info:


Strumpa från Sensoria.

Teknik i strumpan

Sensoria har sport-bh, smart linne och strumpor i sortimentet, och för löparen är det sistnämnda plagget givet. Förutom steg, distans, stigning och brända kalorier visar strumpan löpteknik och tryckfördelning.
Mer info:

Träningskläder från Hexoskin.

Full koll i tröjan

Om du menar business med din träning är Hexoskin något för dig. Tröjan mäter bland annat puls, hjärtats återhämtning, syreupptagningsförmåga och andning. Används av såväl militär som astronauter.
Mer info:

OM Signal har flera typer av plagg.

Livsstilshjälpen

Plaggen från OM Signal riktar sig inte bara till idrottare utan ska vara en hjälp i vardagen. De mäter puls, andning, steg, kalorier och generell aktivitet. Det är för övrigt OM som bidrar med tekniken i Ralph Lauren-tröjorna.
Mer info:
 
MMA-handskar från Ipunch med inbyggd rörelsemätare.

Smartare

Om du håller på med någon typ av kampsport ska du läsa extra noga nu. Ipunch är MMA-handskar med inbyggd rörelsemätare så att du kan mäta hur hårt du slår och lättare se hur träningen fortskrider.
Mer info:

Smartcap heter en keps med inbyggd trötthetsövervakning.

Dags för en paus?

Smartcap heter en keps med inbyggd trötthetsövervakning. Med hjälp av en mätenhet under skärmen och ledande tråd i kepsens resår kan Smartcap varna om du är för trött för att till exempel köra bil.
Mer info:

I1Biometrics Vector är ett tandskydd med inbyggd accelerometer som ska hjälpa tränare och spelare att spela säkrare.

I stället för hjärnskakning

Varje år rapporteras hela 250 000 hjärnskakningar i amerikansk high school-fotboll. I1Biometrics Vector är ett tandskydd med inbyggd accelerometer som ska hjälpa tränare och spelare att spela säkrare.
Mer info:

Daqri har kombinerat bygghjälmen med Google Glass och lanserat Smart Helmet.

Informerad byggare

Daqri har kombinerat bygghjälmen med Google Glass och lanserat Smart Helmet. Förutom augmented reality-skärmar som dyker upp när du behöver dem har hjälmen även kameror och accelerometer.
Mer info:

Skidglasögonen Airwave 1.5 från Oakley.

Förhöjd skidtur

Oakley släppte redan för ett tag sedan skidglasögon med möjlighet att visa information. Den nyaste versionen, Airwave 1.5, kan visa hastighet, antal hopp, navigation, musik och mycket mer.
Mer info:

Sportbehå från Victoria Secret.

Victorias hemliga pulsmätare

Många aktivitetsmätare ser ganska sportiga ut. Vill du ha en lite mer lyxig träningsupplevelse kanske den här sportbehån med inbyggt pulsmätarband kan vara något. Själva pulsmätaren tillkommer.
Mer info: