Misfit Shine

Misfit Shine – snygg men funktionsfattig

Det här är den minst sportiga mätaren med minst antal funktioner och även den minsta mätaren rent fysiskt. Den går inte att ladda upp utan drivs av ett knappcellsbatteri som ska hålla i ”över fyra månader”.

Shine ser ut som ett tjockt mynt och du bär den i ett tunt gummiarmband eller i ett magnetfäste för skorna eller linningen. Knackar du på Shine visar tolv dioder i en ring längs kanten tiden på ett lite intrikat sätt, samt hur stor del av dagens aktivitetsmål du har uppnått.

Synkroniseringen går busenkelt: bara du startar appen och har din Shine i närheten startar överföringen. Din aktivitet visas i ”points” men du kan även se steg, kalorier och distans.

Shine mäter även sömn, men kan tyvärr inte väcka dig eftersomM3 rekommenderar den inte har vibreringsfunktion.

Sammanfattning:
Shine är supersnygg och lätt och har en bra app, och sedan vi testade aktivitetsarmbandet har det hunnit sjunka några hundralappar i pris. Den mäter inte puls eller mer avancerade saker, men för vardagsmotionären, eller ska vi säga livsstilsmotionären, är den perfekt. Sedan testet genomfördes har en ny modell lanserats. Nya modellen, kallad Shine 2, kostar ungefär 300 kronor mer.

Namn: Misfit Shine
Pris: 600 kronor

Prisjakt
plus

Snygg
Lätt (och lättburen)
Bra app

minus

Mäter få saker
Ej laddningsbart batteri

Vid femrycket blev det full aktivitet, vilket kompenserade något för dagens inaktivitet i övrigt.


Betyg: 8 av 10Betyg 8 av 10