Hallå, vad händer?

Det har aldrig varit så enkelt att sköta dina handhavanden via mobilen som nu. Bry dig inte om alla konstiga blickar på stan, de är nog bara avundsjuka på ditt handlingskraftiga mobilskal.
Läs mer här.


Skal-skal

Isopoder är ett märkligt djur som lever djupt ner på havsbotten. De kan närmast liknas vid en blanding av gråsuggor från rymden möter skräckfilmsmonster. Kort och gott: De är skitäckliga. Det här var dock inget som avskräckte tillverkarna bakom årets urk-igaste och mest otympliga mobilskal. Blev såklart en succé och första upplagan sålde slut direkt.
Till företagets sajt.


Nasala mobilsamtal

Prata i telefon och peta i en plastnäsa samtidigt. Perfekt för dig som försöker sluta peta dig i din verkliga dito.
Läs mer här.


Mobilchock

Skalet som garanterat kommer att chocka alla dina vänner. Bokstavligt talat. Det här är alltså ett mobilskal med inbyggd elpistol, en så kallad taser, som skickar ut en elektisk stöt. Rekommenderas även för trängda stunder i rusningstrafiken på väg till jobbet.
Läs mer här.


Peppar, peppar...

Om du efter mobilskalet ovan fortfarande har några vänner kvar som envisas med att ungås med dig, då kan du alltid testa det här skalet. Inbyggd pepparspray, hurra!
Läs mer här.


Tuffa samtal

Puckla på din omgivning utan att missa ett samtal! Genialt. Perfekt för slagskämpen med arbetsmoral. Jobb eller nöje? Nu behöver du inte längre välja.
Läs mer här.


Classy

Praktiskt? Nej. Snyggt? Nej. Hummer? ja! En av tre rätt är inte illa. Det här är ett perfekt skal för dig som gillar hummrar på ett sådär lite osunt vis. Vi hoppas på en uppföljare med inbyggd champgneglashållare för maximal schtekfaktor.
Läs mer här.


Mobilbeach 2015

Minimalistiskt skal som skyddar mobilens viktigaste delar. Perfekt för långa sommardagar på stranden.


Obama Care

Obama och Kim Jong Un i en djup och kärleksfull omfamning. Det är väl egentligen mer vackert än bisarrt, men det är så udda så skalet får ändå vara med i listan. OBS: Bilden på skalet kan vara Photoshopad!