Är du less på diskreta, tråkiga skal och fodral till mobilen? Här listar vi alternativen för dig som vill sticka ut! Observera att alla modeller inte alltid finns tillgängliga att frakta till Sverige.
 


Skal magiskt

Värmekänsligt skal

Om du vill ha en släng av magi i vardagen och vill sticka ut i mängden har vi skalet för dig! Det här skalet i matt mjukplast ändrar färg vid temperatur förändringar. När du håller det i handen kommer du alltså kunna se dina handavtryck efteråt innan skalets temperatur återgår till normal igen. Klåfingriga människor i din närhet får med andra ord passa sig, här blir de tagna på bar gärning!

Ranipobo Thermal Heat Induction Phone Case
Pris
: 17,39 kronor hos Alixpress.


Game boy mobilskal

Ta mobilspelandet till 90-talet

Saknar du de handhållna spelkonsolerna från din barndom? Det här mobilskalet imiterar Nintendos klassiska Game Boy-design för att skapa ett skal som inte bara skyddar din telefon, utan dessutom håller dig underhållen. Kommer med 36 olika spel i sann retro-anda.

Handheld Retro Game Console Phone Case
Pris
: 20,88 dollar (cirka 180 kronor) hos Amazon.com.


Labyrintspel mobilskal

... eller ännu längre tillbaka

Om ett Game Boy känns lite för modernt kanske du blir mer underhållen av det här skalet, som erbjuder ett lite mindre högteknologiskt tidsfördriv. Formatet känns igen: Transportera de små silverkulorna genom pyramiden så snabbt du bara kan.

PureGear Gamer Case
Pris
: 9,99 dollar (cirka 80 kronor) hos Amazon.com.


Bubbelplast mobilskal

Poppa bubbelplast i all evighet

Få sysslor är så tillfredsställande som att ta sönder bubblorna i bubbelplast. Nu behöver du inte längre bära med dig på några meter av detta embalage var du än går, med det här skalet utlovas obegränsad poppande! Finns i vitt, svart och rosa utförande.

Matezon Pop Bubble Case
Pris
: 10,99 dollar (cirka 90 kronor) hos Amazon.com.


Multitool

Skal med oanade krafter

Lämna verktygslådan hemma, det här mobilskalet har ett inbyggt multiverktyg med hela 26 funktioner. Det kreditkortsstora verktyget fungerar bland annat som skruvmejsel, linjal, kapsylöppnare och fil.

Olixar X-Ranger
Pris
: 14,99 pund (cirka 185 kronor) hos Amazon.co.uk.


Isskal

Bli telefon-is-t

Festligare skal får man leta efter! Det här skalet är i form av ett isblock och passar lika bra i handen som i drinken. Om du själv känner att du inte lever upp till det här partyskalet kanske det passar som present till din festprisse till polare? OBS: Mobiler trivs oftast inte med att ligga i drinkar, använd med försiktighet eller kolla upp din telefons IP-klassning.

Ice Block Iphone 6
Pris
: 49 kronor hos Fyndiq.


Skal mobil

Gör om luren till en walkie-talkie

Anropar världens alla spioner, piloter och andra coola sysselsättningar där man får använda walkie talkie. Nu kan du även göra om din mobil till detta förstklassiga kommunikationsmedel, utan att för den delen slopa någon av de smarta funkitonerna i din telefon. Klart slut!

Skal (Walkie Talkie) Samsung Galaxy S3
Pris
: 59 kronor hos Fyndiq.


Mobilskal

Mysig hårboll

Att vi mår bättre av att klappa djur är vetenskapligt bevisat. Det minskar stressen, saktar ner hjärtrytmen och gör oss mer harmoniska. De flesta av oss har dock tyvärr inte möjlighet att bära med oss fluffiga husdjur var vi än går, så varför inte förvandla din mobil till en söt liten kanin? Vi misstänker även att den som äger det här skalet även blir betydligt vänligare i telefon.

Ranipobo Bunny Shape Warm Fur TPU Cover
Pris
: 36 kronor hos Aliexpress.