Håll koll på äggen

Koll på äggen

Egg Minder är en smart ”äggkartong” som du ansluter trådlöst till din mobil för en fullständig koll på hur många ägg du har i kylen och när de börjar bli dåliga. Led-lampor indikerar vilket ägg som legat längst och ett push-meddelande skickas när det börjar tryta i skafferiet. Rymmer 14 ägg.

Smart äggförvaring
Mer info på: www.quirky.com
Pris: 100 kronor

Citrusdisch

Genialisk citrusdusch

Ingen inbyggd mikroprocessor, inte heller någon avancerad koppling via bluetooth eller usb. Men förbaskat smart och hur cool som helst. Bara tryck in i valfri citrusfrukt och pressa med ett finger för en välsmakande dusch. Enbart prislappen gör Stem Citrus spritzer till ett given köp.

Genialisk citrussprayare
Mer info på: www.quirky.com
Pris: 70 kronor

Smart våg

Digital dietist

Prep Pad är mer än en vanlig hushållsvåg. Tillsammans med en Ipad 3
eller nyare, Ipad Air, Ipad mini, Iphone 4S och uppåt har du här en komplett hälsocoach som väger (eller läser via streckkod) och visar kostinformation inklusive kalorier, protein, fett och kolhydrater. På detta sätt kan den hjälpa dig att skapa balanserade måltider och visa dina framsteg samtidigt som du lär dig mer om vad du äter. Prep Pad är även kompatibel med aktivitetsarmbandet Jawbone UP för näringsrekommendationer baserat på din aktivitetsnivå.

Smart våg
Mer info på: www.theorangechef.com
Pris: 1 100 kronor

Uppkopplad gryta

Långkok via nätet

I tider av i stort sett uteslutande pulled pork- och chilirecept i matbloggarnas flöden från Nytorget är det inte märkligt att produkter som Crock Pot, i detta fall i samarbete med Belkin, dyker upp som en frälsning för alla hipster-wannabes. Långkok som du kan styra via din smartphone eller surfplatta, helt enkelt. Genialt eller bara en parentes i mathistorien? Time will tell…

Uppkopplad gryta
Mer info på: www.belkin.com
Pris: cirka 1 900 kronor

Vifta bort soporna

Vifta bort soporna

Nu behöver du inte ens trycka på fotpedalen för att öppna locket, det räcker att vifta med handen. Den beröringsfria soptunnan från Simple Human gör det lite mer hygieniskt i köket, helt enkelt. Onekligen tillräckligt snygg för att kunna visas upp för gäster och ska enligt uppgift kunna anpassa sig efter ditt beteende så att den inte slentrian-öppnar sig vid minsta rörelse. Kommer i tre olika utförande.

Begåvad avfallshanterare
Mer info på: www.simplehuman.com
Pris: 2 200 kronor

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning