Bose Quiet Comfort 35: Nära perfektion – även som trådlösa hörlurar

Boses trådade hörlurar har även ett trådlöst alternativ, och de går in på plats 5 på vår lista. 

Trådlösa hörlurar brusreducering Bose QC35

Människor som ofta är på resande fot har tagit brusreducerande produkter från Bose till sitt hjärta, något vi mer än väl kan förstå.

QC35 är riktigt bekväma hörlurar som i och den oförskämt sköna stoppningen i kuddarna håller högsta klass. Det enkla handhavande är ett annat starkt köpargument. Väl markerade kontrollknappar, med vilka du styr volym, samtalfunktioner eller byter spår med är exemplariskt placerade och användarvänliga. Vissa funktioner går även att styra med en dedikerad app till din smartphone.

I trådlöst läge är brusreduceringen alltid aktiverad, och som enskild funktion är den riktigt bra och filtrerar effektivt bort oönskat brus. Skillnaden mot att inte använda funktionen är markant, och även om ett visst sus hörs i bakgrunden är den klart mycket bättre än flertalet alternativ på marknaden.

Batteritiden ligger på runt 20 timmar i trådlöst läge, vilket är klart godkänt. Använder du kabeln förlängs tiden till det dubbla. Oavsett om du väljer trådbundet eller trådlöst är skillnaden mellan dessa är knappt märkbar, rent ljudkvalitetsmässigt. Vid högsta volym vi anar en viss distorsion, i övrigt är det världsklass rakt igenom med en riktigt bra bas som imponerar rejält på oss.

M3 rekommenderarFunktionsmässigt hamnar den ett par steg bakom vinnaren från Sony, men är det enbart brusreducering och ljudkvalitet du letar efter är detta ett fullgott alternativ.

Bose QC35
Tillverkare/kontakt: Bose.
Aktiv brusreducering: Ja.
Batteritid: Upp till 20 timmar (trådlöst), upp till 40 timmar (trådat).
Vikt: 135 gram.
Cirkapris: 299 euro (cirka 3 000 kronor) hos Amazon.de.
Läs mer: bose.se/sv_se/

Läs hela testet här!

Betyg 8 av 10

Bose QuietComfort 35

Bästa pris just nu: 3899 kr