Blixt, fjärrutlösare, stativ, fisheye-lins ... Spana in prylarna som förgyller tillvaron för dig som gärna plåtar med mobilen. Här är nio festliga och smarta kameratillbehör till din smartphone.

mobil selfie pinne

Pinnen för snyggare självisar – eller större gruppbilder

Den utdragbara selfiepinnen har blivit populär då du får med mer i bilden när din arm ”förlängs”, men också så impopulär (på konserter och liknande) att den på flera håll förbjudits. En enkel men populär modell är Kjstar Z07-5, som passar till såväl Iphone som Android-mobiler. Runt 150 kronor får du betala.

Kopknapp prisjakt


mobil golf cradlz

Filma sving och putt

Du som spelar golf vet att det finns mycket att lära av att titta på sina egna misstag. Cradlz är en justerbar hållare som du fäster på valfri höjd på en siktpinne. Du kan använda vilken smartphone som helst. Läs mer på www.cradlz.com och handla hos exempelvis www.hlgc.se/store för 245 kronor.

Kopknapp


mobil skal kamera

Skal gör Iphone till kamera

Ett färgglatt och roligt Iphone 5-skal gör den sanne mobilfotografen glad! Hos www.billigaiphoneskal.net hittar du 3D Kamera-skal för runt hundralappen.

Kopknapp


stativ gorillapod joby

Böjliga ben

Joby Griptight Gorillapod Stand (joby.com) är ett mycket flexibelt stativ för din smartphone. Snurra de formbara benen runt exempelvis en gren eller ett staket. Stativet kan du få för runt 300 kronor. Det finns även en smart variant med magnetfötter, Griptight Gorillapod Magnetic, som kostar aningen mer.

kopknapp prisjakt


Sida 1 / 2

Innehållsförteckning