21. Star Wars: Galaxy of Heroes

Om du gillar Star Wars borde du älska Star Wars: Galaxy of Heroes, ett freemiumspel från Electronic Arts. Du får möjlighet att vara alla dina favoritkaraktärer, alltifrån Luke Skywalker, Han Solo och Darth Vader från de klassiska filmerna till de nya karaktärerna i The Force Awakens.

Star Wars: Galaxy of Heroes

22. Xcom: Enemy Within 

Xcom: Enemy Within är kort sagt en utökad version av det klassiska strategispelet Xcom: Enemy Unknown. Det som vi bjuds på är ett helt nytt avsnitt i mitten av historien och en massa extra fiender, förmågor och vapen. Gillar du spännande spel är det här ett givet köp, trots den förhållande höga prislappen på 115 kronor.

Xcom: Enemy Within

23. Despicable Me: Minion Rush

Om du gillar de små gula figurerna i den omåttligt populära filmserien Dumma mej kommer du att älska Despicable Me: Minion Rush. I det här charmiga spelet ska du springa, hoppa, rulla och ducka för att samla ihop så många bananer som möjligt, men se upp för alla faror som lurar i vassen.

Despicable Me: Minion Rush

24. Crossy Road 

Crossy Road är en modern tappning av det klassiska arkadspelet Frogger, med andra ord ska du försöka att ta dig över vägen utan att bli påkörd. Passa på att samla in alla mynt du hittar, dessa kan du nämligen växla in mot nya figurer som katter, hundar, fladdermöss, människor och så vidare. Det här är ett riktigt kul spel för alla åldrar.

Crossy Road

I sammanhanget kan vi tipsa om det liknande spelet Disney Crossy Road från samma utvecklare, här kan du spela med figurerna från tecknade filmer som Djungelboken, Aladdin och Toy Story.


25. Fallout Shelter 

Fallout Shelter är ett spel som ger dig fullständig kontroll över ett skyddsrum och alla medborgare som befinner sig där. Kan du se till att hålla dem lyckliga, mätta och trygga i detta postapokalyptiska äventyr?

Fallout Shelter

26. Hotel Transylvania 2

Gillade du den animerade filmen Hotel Transylvania 2 kan du passa på att bygga ett eget monsterhotell i spelet med samma namn. Utöver att fixa ett riktigt otäckt hotell kan du utföra diverse uppdrag och välja mellan ett antal minispel. 

Hotel Transylvania 2

27. Minecraft Pocket Edition 

Mobilversionen av Minecraft erbjuder mängder av möjligheter att bygga sin egen värld, något som miljontals användare runt om i världen har upptäckt. För 69 kronor kan du få underhållning i tusentals timmar om så önskas.

Minecraft Pocket Edition

Vi kan i sammanhanget tipsa om Minecraft Story Mode, en liknande spelserie där det första avsnittet är gratis. 


28. Wordbrain

I Wordbrain ska du hitta dolda ord i ett rutmönster. Till en början är det förhållandevist enkelt, men sen blir det snabbt svårare och svårare. Hjärngympa för dig som älskar språkliga utmaningar.

Wordbrain