29. Alphabear

Föredrar du mer söta ordspel kan du testa Alphabear. Här dyker det nämligen upp björnar när du lyckas stava rätt på engelska ord. Ju längre ord, desto större (och sötare) björnar. 

Alphabear


30. Spider-Man Unlimited

I Spider-Man Unlimited ska du samla ihop en armé med superhjältar ledda av ingen mindre än Spindelmannen. Sedan är det bara att slåss mot ett gäng superskurkar tills du tröttnar. Actionfyllt spel som du lätt kan slösa bort mängder av tid på.

Spider-Man Unlimited

31. Clash of Clans 

I succéspelet Clash of Clans ska du skapa en egen armé bestående av barbarer, bågskyttar, trollkarlar med flera. Sedan ska du försöka försvara din by och besegra den elake Goblin King.

Clash of Clans

Kan du inte få nog av den här sortens spel kan du även spana in det liknande Clash Royale. 


32. Lego Ninjago Tournament

I Lego Ninjago Tournament ska du lära upp ett antal Lego-figurer så att de blir fullfjädrade ninjakrigare. För varje vinst blir dina figurer starkare och starkare, så ge inte upp.

Lego Ninjago Tournament

33. Monopoly Game

Speljätten Electronic Arts står bakom den officiella mobilversionen av det klassiska brädspelet Monopol. Betala 20 kronor och sedan är det fritt fram att leka fastighetskung så länge du vill.

Monopoly Game

34. Table Tennis Touch

Det är kul att spela bordtennis på mobilen och lyckligtvis finns det en hel drös av alternativ på Google Play. Vår absoluta favorit är Table Tennis Touch, ett riktigt snyggt spel som är väl värt sina 33 kronor. 

Table Tennis Touch

35. Sim City Build It 

Det klassiska stadsbyggarspelet Sim City finns i en gratisversion för både Android och IOS. För förbättra din stad ytterligare kan du byta resurser med dina vänner. Sim City Build It är ett spel som du i princip kan ägna hur mycket tid som helst åt.

Sim City Build It

36. Plants vs Zombies 2

I Plants vs Zombies 2 ska du försvara ditt hus mot en armé av zombies. Till din hjälp har du ett antal växter som skjuter ärtor och bygger murar. När du klarar en bana får du en belöning och är du tillräckligt bra kan du låsa upp nya världar. Electronic Arts vill gärna att du köper fler växter, men faktum är att det går utmärkt att klara spelet utan att betala ett enda öre.

Plants vs Zombies 2

37. Walking Dead: Road to Survival 

The Walking Dead började som en serietidning om livet efter zombieapokalypsen, sedan följde både en hyllad tv-serie och en hel drös med spel.

Walking Dead: Road to Survival är ett rollspel som baseras på serietidningen och här är det du som bestämmer vem som ska leva och vem som ska dö. Varför inte passa på att ta död på Guvernören eller någon av de andra elakingarna?

Walking Dead: Road to Survival

Kan du inte få nog av zombies kan vi starkt rekommendera de officiella The Walking Dead-spelen från Telltale Games.


38. Lara Croft Go 

Utforska ruinerna efter en gammal civilisation och möt dödliga utmaningar i Lara Croft Go, ett äventyrsspel i samma anda som klassiska Tomb Raider. Totalt bjuds vi på 75 olika uppdrag fördelade på fem kapitel, vilket ger mycket valuta för pengarna.

Lara Croft Go