49. Words With Friends

Words With Friends är ett engelskspråkigt korsordsspel av samma typ som Scrabble, Alfapet och Wordfeud. Spela med dina vänner och se vem som kan få flest poäng genom att lägga till ord som bara finns i ordböckerna. 

Words With Friends

50. Call of Duty: Heroes 

I strategispelet Call of Duty: Heroes ska du träna dina elitstyrkor i syfte att besegra fienden. Du kan dessutom bilda allianser med dina vänner, något som kan behövas för att komma åt alla belöningar som står på spel. 

Call of Duty: Heroes

51. Modern Combat 5: Blackout 

Gamelofts svar på Call of Duty heter Modern Combat 5: Blackout, ett välfyllt spel som innehåller både singel- och multiplayer-lägen. Gillar du action är det här ett måste.

Modern Combat 5: Blackout

52. Riptide GP2 

Raketdrivna vattenskotrar och futuristiska banor gör Riptide GP2 till en riktigt kul uppföljare till Riptide GP som släpptes för några år sedan. Prislappen ligger på överkomliga 17 kronor.

Riptide GP2

53. Cut The Rope: Time Travel 

Cut The Rope: Time Travel är det senaste spelet i den populära serien där du ska mata det lilla godismonstret Om Nom genom att klippa av rep vid rätt tillfälle. Den här gången reser du bakåt i tiden och matar hans förfäder som levde på stenåldern, i det gamla Egypten, i antikens Grekland, på medeltiden, under renässansen och den industriella revolutionen. Du kommer till och med att få resa till framtiden om du är tillräckligt duktig.

Cut The Rope: Time Travel

54. Beach Buggy Blitz

Beach Buggy Blitz är ett underhållande bilspel där du samlar diverse power-ups, uppgraderar din bil och låser upp nya karaktärer och fordon. Den charmiga grafiken tilltalar båda unga och gamla spelare.

Beach Buggy Blitz

55. Machinarium 

Roboten Josef försöker rädda sin flickvän Berta från ett skumt brödraskap. Machinarium är ett spännande äventyrsspel med fantastisk grafik som fått mängder med utmärkelser. Spelet kostar 49 kronor och det är onekligen värt varenda krona.

Machinarium

56. Marvel Contest of Champions 

I Marvel Contest of Champions bygger du upp ett slagkraftigt team bestående av superhjältar som Captain America och Ant-Man. Sedan ska du försöka besegra dina motståndare och få dina hjältar att komma upp i allt högre nivåer. 

Marvel Contest of Champions

57. Thomas Was Alone

Thomas Was Alone är ett minimalistiskt plattformsspel där du ska hjälpa rektangeln Thomas att utforska en mystisk värld. Ett välregisserat och stämningsfullt äventyr för 46 kronor.

Thomas Was Alone

58. Badland 

Ett annat hyllat och prisbelönt spel är Badland. Här ska du och dina kompisar lyckas ta dig från vänster till höger i en sanslöst vacker värld. 

Badland

Gillar du spelet kan du även passa på att ladda ner uppföljaren som lämpligt nog heter Badland 2. 


59. Grand Theft Auto: San Andreas 

Spelserien Grand Theft Auto behöver ingen närmare presentation vid det här laget, men det är kanske inte alla som känner till att GTA III, Vice City med flera inte bara finns till spelkonsoler utan även till mobiltelefoner och pekplattor. Grand Theft Auto: San Andreas är väl värd sina 75 kronor.

Grand Theft Auto: San Andreas

60. Criminal Case

Är du redo att testa dina detektivfärdigheter? Criminal Case är ett spel där du ska undersöka brottsplatser på jakt efter ledtrådar, så förhoppningsvis kan du hjälpa polisen i Grimsborough att lösa ett antal mordfall.

Criminal Case

61. Hitman Go 

Hitman Go är ett av många spel om lönnmördaren Agent 47. Just det här spelet påminner en del om det populära brädspelet Cluedo, någorlunda udda till en början men tillfredsställande i slutändan.

Hitman Go

62. Goat Simulator

Svenskutvecklade Goat Simulator är ett av de senaste årens mest oväntade succéspel. Din uppgift är att låta en get utforska den farliga omvärlden, något som är riktigt underhållande. Prislappen ligger på 49 kronor och vill du ha ännu mer kul med getter finns det fler spel i serien. 

Goat Simulator


63. Crazy Taxi City Rush

Till skillnad från i de flesta andra bilspel ska du inte köra ordentligt i Crazy Taxi City Rush, det enda viktiga är att du hinner ta din passagerare till rätt plats i tid. Kosta vad det kosta vill.

Crazy Taxi City Rush

64. You Must Build A Boat 

Som namnet antyder måste du bygga en båt i You Must Build A Boat. Dessutom måste du skaffa en besättning och utforska allt som du passerar på din färd nedför floden. Allt det här gör du genom att matcha tre likadana rutor i stil med Bejeweled.

You Must Build A Boat

65. Ridiculous Fishing

Vad sägs om ett spel om fiske där du använder dig av vapen, motorsågar och brödrostar för att få napp? Låter det som ett strålande koncept kan du köpa ett exemplar av Ridiculous Fishing för 20 kronor.

Ridiculous Fishing