Sony MDR 1000X - Största möjliga tystnad

WH-1000XM3
M3 rekommenderar

Ett måste på flygresan, och även riktigt bekvämt när du ligger i solstolen och vill njuta av musik, eller kanske en ljudbok, utan att störas av omgivningen, är ett par bra noice cancelling-lurar.

Det finns många olika modeller på marknaden, men de vi blivit mest tagna av i år är Sonys WH-1000XM3. Lurarna är helt fenomenala på att stänga ute omgivningen samtidigt som de sitter väldigt skönt.

De här hörlurarna kostar 4 000 kronor men de är helt klart värda sitt pris. Läs vårt stora test av Sony WH-1000XM3 här.

Sony WH1000XM3
Mer info: Sony
Pris: Från 3 688 kronor hos Prisjakt.


Vooni Stone

Stenad laddare

Portabla usb-laddare, så kallade powerpacks eller powerbanks, finns i en rad olika utförande och med varierande strömstyrka. Men de har två gemensamma nämnare – de är ovärderliga när batteriet i din smartphone dör, och de har allt som oftast passerat tillverkarens designavdelning obemärkt. Undantaget den här lilla rackaren med namnet ”Stone” med en klart godkänd kapacitet på mellan 5 200-10 400 mAh beroende på storlek och som finns i tre olika färger

Vooni Stone
Mer info: 199-349 kronor hos Coolstuff.


Objektiv mobil

Lins-kit till mobilen
Vill du ta semesterbilderna till nästa nivå, utan att behöva konka med dig en klumpig systemkamera? Det här linskitet fungerar enligt tillverkarna själva med 99% av de smartphones som finns på marknaden just nu. Kläms fast framför mobilens befintliga kamera. I kitet ingår fish eye-, vidvinkel- och macrolins.

3 i 1 Lins Fisheye, Macro och Wide iPhone 7 / 8 / X mfl, Gold
Pris
: 69 kronor hos CDON.


tray

Mobil arbetsplats

Tillbringar du fler timmar än vad som kan betecknas som hälsosamt på resande fot kan det vara läge att se över det praktiska, och inte minst det ergonomiska. Aero Tray verkar minst sagt lovande med alla dess inställningsmöjligheter för en så optimal och bekväm sittposition som möjligt. Ett lyckad Kickstarter-projekt som nu går att beställa till, och för, alla globetrotters.

Produkt: Aero-Tray
Pris
: 500 kronor hos Aero-Tray


Fullsmetad kylbox

Allt-i-ett-lådan som verkligen har allt! Blender, USB-uttag för att ladda din telefon, inbyggda led-lampor, en avtagbar och trådlös högtalare (bluetooth) som är vattentålig och lite annat smått och gott. Kylboxarnas box har äntligen börjat levereras efter en lyckad resa på Kickstarter och de första kunderna skall ha fått sin nya strand-och campingkompis under juli månad.

Coolest
Mer info: Coolest
Pris: 249 dollar (cirka 2 300 kronor) hos Coolest.

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning