Sony MDR 1000X - Största möjliga tystnad

Sony NC

Ett måste på flygresan, och även riktigt bekvämt när du ligger i solstolen och vill njuta av musik, eller kanske en ljudbok, utan att störas av omgivningen, är ett par bra noice cancelling-lurar. En av de bättre modellerna vi har testat är Sonys MDR1000X. Lurarna är helt fenomenala på att stänga ute omgivningen samtidigt som de sitter väldigt skönt. En smart finess är också att du tillfälligt kan koppla bort noice cancelling-funktionen genom att lägga handen på ena kåpan. Perfekt om någon försöker prata med dig. De här hörlurarna kostar 4 000 kronor men de är helt klart värda sitt pris. Rekommenderas!

Läs vårt stora test av Sony MDR 1000X här.

Sony MDR1000X
Mer info: Sony
Pris: Från 2 496 kronor hos Prisjakt.


Vooni Stone

Stenad laddare
Portabla usb-laddare, så kallade powerpacks, finns i en rad olika utförande och med varierande strömstyrka. Men de har två gemensamma nämnare – De är ovärderliga när batteriet i din smartphone dör, och de har allt som oftast passerat tillverkarens designavdelning obemärkt. Undantaget den här lilla rackaren med namnet ”Stone” med en klart godkänd kapacitet på mellan 5 200-10 400 mAh beroende på storlek och som finns i tre olika färger

Vooni Stone
Mer info: 199-349 kronor hos Coolstuff.


skjorta

Smart skjortförvaring
Hur många gånger har du inte svurit över dina skrynkliga skjortor (eller blusar) som tyckts ha levt ett eget liv i resväskan? Lösningen heter Shirt Shuttle MK3, och är helt enkelt ett skjortfodral med inbyggd vikbräda som skyddar ditt plagg från både skrynklor och smuts. Fodralet är vattentätt och skall klara ett tryck på 50 kilo.

Shirt Shuttle MK3
Pris: 40 euro (cirka 400 kronor) hos Amazon.de.


bilrouter

Delad surfglädje
Har du inte den allra senaste bilmodellen, bestyckad med inbyggt WiFi, kan du nu enkelt komma runt problemet med Carfi från Huawei, som är en liten bil-router med vilken bilpassagerarna kan dela på en bredbandsuppkoppling. Formatet är smidigt och enheten placeras i bilens cigguttag. Routern klarar upp till tio anslutna enheter och för att administrera den krävs en applikation som finns till båda iOS och Android. På ena sidan finns en USB-utgång så att du kan simultant kan ladda din telefon.

Huawei Hilink CarFi
Mer info: Misco
Pris: 1 189 kronor hos Proshop.