Satechi Smart Travel

Ultimat 3-i-1-pryl för tekniknörden

Det finns två problem för teknikörden när den är ute och reser: Brist på internet och bristen av eluttag. Den här lilla klossen löser båda problemen! Koppla in hotellets nätverkssladd i klossen för att skapa en egen wifi-hotspot. Klossen fungerar även som adapter och passar de vanligaste eluttagsstandarderna i världen.

Satechi Smart Travel
Pris: 399 kr hos Lifestylestore.


Bagagevåg Vagabon

Smidig och portabel bagagevåg

Reser du med flyg? Alla bolag är inte lika generösa när det gäller hur mycket ditt bagage får väga. Slipp betala dyra avgifter vid incheckningen, samt stressen som uppstår om du råkat packa ett kilo för mycket. Väg din väska själv innan du åker till flygplatsen!

Vagaborn Bagagevåg
Pris: 119 kr hos Coolstuff.


Volterman Travel

Smart passfodral

Är du en av de som vårdslöst kastar ner ditt pass i ryggsäcken när du är på resande fot? Nu är det slut på det, här har du ett smart fodral till ditt pass som inte bara är ett snyggt sätt att hålla passet skyddat från slitage, den kopplas till din mobil via Bluetooth för att se till att du inte tappar bort det! Inte nog med det, fodralet innehåller dessutom en powerbank med qi på 5000 mAh som laddar upp din mobil trådlöst. Du kan även lägga till en så kallad ”tjuvkamera”, om ditt pass i värsta fall skulle hamna i någon annans händer. Volterman Travel är just nu ett indie-gogo projekt.

Volterman Travel
Pris: Kommer kosta 314 dollar (cirka kronor). Förbeställ hos Indie-gogo här.


pillow

Sussa sött
Långflygningar är det få som gillar även om de ibland är ett nödvändigt ont. Pillow light gör i alla fall resan någorlunda mer bekväm. Kudden är stoppad med små mjuka plastkulor och formar sig efter dig, oavsett om det är mot flygplanskroppen eller grannen i stolen bredvid. Håller ljuset ute och i viss mån även störande ljud, och går att justera med det inbyggda resårbandet.

Ostrich Pillow Light
Pris: 36 euro (cirka 360 kronor) hos Amazon.de.


tag

Koll på väskan
Har du tröttnat på resebolagens sladdriga adresslappar eller dina egna handskrivna konstverk och känner för att kliva in i 21:a århundradet kanske det är läge att kolla in Tagonce. Varje tag du köper har en unik QR-kod som du med enkelt programmeras med dina uppgifter med hjälp av appen du laddar ner från Appstore, Google Play eller Windows store. Skulle din väska hamna på villovägar och någon hittar den och läser av koden kan de skicka ett meddelande, ring eller maila dig med ett endast ett klick och du kan se platsen där du bagage hittades.

Tagonce
Mer info: Tagonce
Pris: 10,21 euro (cirka 120 kronor) hos Amazon.de