Semester är underbart, men ibland kan livet på resande fot bli lite obekvämt. Vi listar prylarna som gör din resa behagligare och mer njutbar.

Sovmask med bluetooth

Sovmask med bluetooth

Sovmasken är en återkommande räddning på såväl flygplan som under årets ljusa månad. Synd bara att den inte kan göra något åt alla ljud – eller? Den här sovmasken har faktiskt bluetooth och kan trådlöst spela upp musik från din smartphone eller dator. Du kan alltså enkelt skapa din egna lilla sov-igloo, oavsett om det är läge att gå i ide eller bara ta en tupplur på planet.

Sovmask med bluetooth-hörlurar
Pris: 399 kronor hos Coolstuff.


Nintendo Switch

Ultimata resekonsolen
Nintendo Switch är som bekant gamerns bästa vän i de flesta lägen. I och med att denna konsol är handhållen tas den lätt med på flyg, tåg eller bil och låter dig tillbringa resan med oändliga timmar högkvalitativ underhållning i form av spel i världsklass. Vi har varit förälskade i Switch sedan den släpptes (test av Nintendo Switch hittar du här) och vilka spel du ska ta med dig på resan här.

Nintendo Switch
Pris: Från 3 333 kronor hos Prisjakt.


Surfplattor

Jobba på språng
Att kånka med sig på en klumpig dator på resan är aldrig roligt. En surfplatta fungerar bättre och fungerar utmärkt för att svara på mejl och och titta på filmer eller serier. Nu finns det dessutom många plattor med Windows-operativsystem, smidighet utan att kompromissa med funktionalitet med andra ord. Läs vårt test av surfplattor med Windows 10 här!


Satechi Smart Travel

Ultimat 3-i-1-pryl för tekniknörden

Det finns två problem för teknikörden som är ute och reser: Brist på internet och bristen av eluttag. Den här lilla klossen löser båda problemen! Koppla in hotellets nätverkssladd i klossen för att skapa en egen wifi-hotspot. Klossen fungerar även som adapter och passar de vanligaste eluttagsstandarderna i världen.

Satechi Smart Travel
Pris: 399 kr hos Iphonebutiken.


Bagagevåg Vagabon

Smidig och portabel bagagevåg

Reser du med flyg? Alla bolag är inte lika generösa när det gäller hur mycket ditt bagage får väga. Slipp betala dyra avgifter vid incheckningen, samt stressen som uppstår om du råkat packa ett kilo för mycket. Väg din väska själv innan du åker till flygplatsen!

Vagaborn Bagagevåg
Pris: 119 kr hos Coolstuff.

pillow

Sussa sött

Långflygningar är det få som gillar även om de ibland är ett nödvändigt ont. Pillow light gör i alla fall resan någorlunda mer bekväm. Kudden är stoppad med små mjuka plastkulor och formar sig efter dig, oavsett om det är mot flygplanskroppen eller grannen i stolen bredvid. Håller ljuset ute och i viss mån även störande ljud, och går att justera med det inbyggda resårbandet.

Ostrich Pillow Light
Pris: 36 euro (cirka 360 kronor) hos Amazon.de.


tag

Koll på väskan

Har du tröttnat på resebolagens sladdriga adresslappar eller dina egna handskrivna konstverk och känner för att kliva in i 21:a århundradet, då är det läge att kolla in Tagonce. Varje bricka du köper har en unik QR-kod som du med enkelt programmerar med dina uppgifter med hjälp av appen du laddar ner från Appstore, Google Play eller Windows store. Skulle din väska hamna på villovägar och någon hittar den och läser av koden kan de skicka ett meddelande, ring eller maila dig med ett endast ett klick och du kan se platsen där du bagage hittades.

Tagonce
Mer info: Tagonce
Pris: 8,95 euro (cirka 90 kronor) hos Amazon.de

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning