JBL Xtreme

Portabla högtalare som ska tåla lite tuffare blir allt vanligare. De får gärna ha en eller några funktioner som gör att de sticker ut extra mycket i denna uppsjö av varumärken och modeller. JBL Xtreme utmärker sig på flera sätt.

För det första har den en riktigt lyckad design. Formen i sig är inte helt ovanlig, men tyget som enheten är klädd i känns både uppfriskande och annorlunda. Ett grovt textilmaterial och gummidetaljer ger en känsla av sjö- och strandliv och Xtreme passar på vilken segelbåt som helst. Den finns tillgänglig i tre olika färger: Svart, blå och röd.

Välbyggd och vattentålig

Kvalitetskänslan är hög och de två synliga (och för all del även oskyddade) 2,5 tums-baselementen skvallrar en del om prestandan. Extreme är även stänksäker och det går till och med att tvätta av den under rinnande vatten. För att kunna bära med dig högtalaren medföljer en axelrem.

Missa inte: Stort test av 9 portabla bluetooth-högtalare

JBL Xtreme
JBL Extreme tål vatten, och har även skydd för en del torra partiklar, så du kan tryggt ha med den på stranden.

Installationen är, som brukligt numera, väldigt enkel. Det krävs endast ett tryck på knappen med bluetooth-loggan och din telefon hittar den direkt. Ingen nfc alltså, men det går snabbt oavsett. På baksidan, bakom en dragkedja, hittar vi ingång för strömförsörjning, en Aux in, samt dubbla usb-portar för laddning av externa enheter. Batteriet är på hela 10 000 mAh och ger en driftstid på upp till 15 timmar.

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning