En vettig ölkyl har vi väl alla någon gång funderat på? Marshall lanserade ett riktigt snyggt skåp för några år sedan, Marshall Fridge, som går att beställa från flertalet butiker numera för runt 5 000 kronor. Mer hårdrock blir det inte, men några speciella extrafunktioner rymmer det inte. Är du ute efter det, så kanske wifi-uppkopplade Bud-e Fridge kanske kan något, förutsatt att du bor i Kalifornien. Det är i dagsläget nämligen bara där du kan köpa det.

Bud-e fridge

Missa inte: Supercool elgrill styrs från din smartphone

Bud-e rymmer 78 flaskor och så fort du fyllt upp det håller det reda på antalet och skickar en ”varning” till appen du har installerad på din smartphone om, eller när, ölen börjar ta slut. Via appen berättar du även för skåpet vilken temperatur ölen du just ställt in har. Du får sedan ett meddelande när de är perfekt tempererade. Skåpet kyler ner till minus tre, men ser alltid till att ölen inte fryser till is. Du får även ett meddelande om någon tar en öl när skåpet är obevakat.

Tillverkaren tillhandahåller även hemleverans av öl om du mot förmodan inte orkar eller har tid att fylla på kylen själv. Only in America…

Bud-e Fridge kostar drygt 4 000 kronor, mer info hittar du här.