Letar du efter någonting att underhålla dina knattar med på sommarlovet? Då har du kommit rätt. Här är filmer som finns tillgängliga på C More och som är roliga att se för hela familjen!

Läs även:

På nästa sida hittar du ännu fler tips om filmer du inte får missa på C more!


Streaming

Svensk skrattfest!

Ingenting livar upp en regnig dag som lite högkvalitativ humor. C more erbjuder massor av serier, filmer och standup-föreställningar från svenska komiker. Här är fyra vi kommer streama i sommar:

Johan Glans: World Tour of the World
Tyckte du om World Tour of Skåne? Nu är Johan Glans tillbaka med ännu mer roliga observationer, den här gången i hela världen! Streama på C more här!

Nour El Refai – En komisk depression
Kritikerrosade standup-föreställningen med Nour El Refai. Här berättar Nour om sin uppväxt och karriär med ömsom humor och allvar. Streama på C more här!

Solsidan – Filmen
Efter framgångssagan med serien med samma namn är gänget från Saltis tillbaka i en helt egen film. En komedi som definitivt kommer få hela familjen att skratta och samtidigt må dåligt över alla taffliga missförstånd och förväxlingar. Streama på C More här!

Tårtgeneralen
Filip Hammar och Fredrik Wikingssons film som baserar sig på när Hasse P 1984 beslutar sig för att bevisa att Köping visst inte alls är Sveriges tråkigaste stad genom att göra världens längsta smörgåstårta. Streama på C more här!


Astrid Lindgren

Astrid Lindgren-maraton
C More har det största utbudet av Astrid Lindgren-filmer av alla de svenska streamingtjänsterna. Här hittar du odödliga klassiker som Pippi Långstrump, Madicken, Ronja Rövardotter, Emil i Lönneberga och mycket mer.

Se Astrid Lindgren-filmer på C More här!


Coraline

Coraline och spegelns hemlighet

Den perfekta filmen för barn och ungdomar som letar efter en lagom läskig film. Coraline flyttar tillsammans med sina föräldrar till en helt ny stad. Uttråkad hittar Coraline en mystisk dörr i det nya huset som inte leder någonstans under dagen, men som döljer en hemlig gång till en alternativ värld på natten där alla har knappögon.

Genre: Animerat
Betyg IMDB: 7,7

Se Coraline och spegelns hemlighet på C More


Sunes sommar

Sunes sommar

Succéfilmen från 1993! Den här gången får vi följa med familjen Andersson på husvagnssemester. En riktig klassiker som är lika rolig idag som då, för hela familjen.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 6,9

Se Sunes sommar på C more


Pi

Berättelsen om Pi

Pi:s familj ska ta med sitt zoo och börja ett nytt liv i Kanada. På väg över havet kapsejsar skeppet och Pi tvingas försöka överleva på en livbåt till havs med en bengalisk tiger som enda sällskap. När den här filmen kom 2012 tappade alla hakan över animationerna, och så här sju år senare är de fortfarande imponerande.

Genre: Äventyr
Betyg IMDB: 7,9

Se Berättelsen om Pi på C More här!


Mordet på orientexpressen

Mordet på Orientexpressen

Sugen på att mysa framför en riktigt bra, klassisk deckarhistoria fullproppad med kändisar? I den här relativt nya filmatiseringen av Agatha Christies succébok Mordet på Orientexpressen ser vi bland annat Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer och Willem Dafoe – listan fortsätter! En välgjord film som är värd och se, även om du vet slutet.

Genre: Deckare
Betyg IMDB: 6,5

Se Mordet på Orientexpressen hos C More här!


Your Name

Your Name

Den här superpopulära animefilmen handlar om Taki, en Tokyograbb med drömmar om att bli arkitekt, och Mitsuha, en småstadstjej som drömmer som storstadslivet. När en komet närmar sig jorden upptäcker de att de i sina drömmar på ett mystiskt sätt tar varandras plats och lever varandras liv.

Genre: Anime
Betyg IMDB: 8,4

Se Your Name på C More här!