Läs även:


War Dogs

War Dogs

Baserad på den osannolika historien om David och Efraim, två killar som får nys om att amerikanska militären anställer småföretagare för att genomföra olika affärer. Det hela spårar ur när de blir anställda för att genomföra en enorm vapenhandel för 300 miljoner dollar till Afghanistan, någonting som snart visar sig vara alldeles stort för de två amatörerna.

Genre: Komedi/Action
Betyg IMDB: 7,1

Se War Dogs på C more här!


Your Name

Your Name
Den här superpopulära animefilmen handlar om Taki, en Tokyograbb med drömmar om att bli arkitekt, och Mitsuha, en småstadstjej som drömmer som storstadslivet. När en komet närmar sig jorden upptäcker de att de i sina drömmar på ett mystiskt sätt tar varandras plats och lever varandras liv.

Genre: Anime
Betyg IMDB: 8,4

Se Your Name på C more här!


Frida

Frida

Frida Kahlo är en av de kändaste konstnärerna i modern tid. Den här filmen skildrar hennes liv när hon slår igenom som konstnär samtidigt som hon kämpar med ständiga hälsoproblem och ohälsosamma relationer. En vacker film som är något av ett konstverk i sig med fantastiska skådespelarinsatser från bland annat Salma Hayek och Antonia Banderas.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,4

Se Frida på C more här


Fargo

Fargo

En av bröderna Coens mest hyllade verk. I ett snöigt Minnesota i staden Fargo hyr Jerry två män att kidnappa hans fru, för att de ska kunna dela på lösensumman. Den här planen, som uppenbarligen inte är helt vattentät, går såklart snett och Jerry hamnar i den mest bisarra av situationer. Hela filmen har en underliggande, humoristisk ton och kombinerat med underbart skådespel och dialekt från samtliga skådespelare är det här helt enkelt ett måste att se. Sägs även vara baserad på verkliga händelser, även om detta måste vara en sanning med modifikation.

Genre: Thriller/Komedi
Betyg IMDB: 8,1

Se Fargo på C more här


Illusionisten

Illusionisten
Magikern Eisenheim förbryllar världen med sina spektakulära nummer. Bland annat kan han återuppväcka de döda på scenen. När han träffar sin ungdomskärlek Sophie von Teschen måste han ta ställning till om han ska följa sina känslor eller göra vad som är säkrast för deras överlevnad. I rollerna ser vi bland annat Edward Norton (Fight Club, Moonrise Kingdom) och Jessica Biel (Total Recall, The Texas Chainsaw Massacre).

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,6

Se Illusionisten på C more här