Många har nu sportlov och om du letar efter någonting att underhålla dina knattar med, då har du kommit rätt. Här är filmer som finns tillgängliga på C more och som är roliga att se för hela familjen!

Läs även:


Astrid Lindgren

Astrid Lindgren-maraton
C more har störst utbud av Astrid Lindgren-filmer av alla de svenska streamingtjänsterna. Här hittar du odödliga klassiker som Pippi Långstrump, Madicken, Ronja Rövardotter, Emil i Lönneberga och mycket mer.

Se Astrid Lindgren-filmer på C more här!


Vaiana

Vaiana

Disneys animerade äventyr från 2016, den här gången från Polynesien. Vaiana ger sig ut på havet för att rädda sin ö från diverse till synes övernaturliga olyckor som drabbat befolkningen. På havet träffar hon den lynniga och minst sagt självsäkra guden Maui som följer med henne på resan. Episka musikalnummer och såklart animering i världsklass utlovas!

Genre: Animerat
Betyg IMDB: 7,6

Se Vaiana på C more här!


Coraline

Coraline och spegelns hemlighet

Den perfekta filmen för barn och ungdomar som letar efter en lagom läskig film. Coraline flyttar till sammans med sina föräldrar till en helt ny stad. Uttråkad hittar Coraline en mystisk dörr i det nya huset som inte leder någonstans under dagen, men som döljer en hemlig gång till en alternativ värld på natten där alla har knappögon.

Genre: Animerat
Betyg IMDB: 7,7

Se Coraline och spegelns hemlighet på Viaplay


Pi

Berättelsen om Pi

Pi:s familj ska ta med sitt zoo och börja ett nytt liv i Kanada. På väg över havet kapsejsar skeppet och Pi tvingas försöka överleva på en livbåt till havs med en bengalisk tiger som enda sällskap. När den här filmen kom 2012 tappade alla hakan över animationerna, och så här sju år senare är de fortfarande imponerande.

Genre: Äventyr
Betyg IMDB: 7,9

Se Berättelsen om Pi på C more här!


Harry Potter

Harry Potter + Fantastiska vidunder

På med sorteringshattarna och fram med trollstavarna, nu kan du åka tillbaka till trollkarlsvärlden via C more! Här finns nämligen samtliga åtta filmer i Harry Potter-serien samt Fantastiska Vidunder och var man hittar dem som utspelar sig i samma universum.

Se alla Harry Potter-filmer på C more här!

Se Fantastiska vidunder och var man hittar dem på C more här!

Mordet på orientexpressen

Mordet på Orientexpressen

Sugen på att mysa framför en riktigt bra, klassisk deckarhistoria fullproppad med kändisar så här i höstmörkret? I den här nya filmatiseringen av Agatha Christies succébok Mordet på Orientexpressen ser vi bland annat Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Judi Dench, Johnny Deoom Nucgekke Ofeiffer och Willem Dafoe – listan fortsätter! En välgjord film som är värd och se, även om du vet slutet.

Genre: Deckare
Betyg IMDB: 6,5

Se Mordet på Orientexpressen hos C more här!


Your Name

Your Name
Den här superpopulära animefilmen handlar om Taki, en Tokyograbb med drömmar om att bli arkitekt, och Mitsuha, en småstadstjej som drömmer som storstadslivet. När en komet närmar sig jorden upptäcker de att de i sina drömmar på ett mystiskt sätt tar varandras plats och lever varandras liv.

Genre: Anime
Betyg IMDB: 8,4

Se Your Name på C more här!