Läs även:


A monster calls

Sju minuter efter midnatt

Kritikerrosat fantasydrama om Conor som befinner sig i det där jobbiga stadiet mellan barndom och ungdom, samtidigt som han måste hantera sorgen över att hans mamma är sjuk. Till hans hjälp kommer ett gigantiskt monster. En riktigt fin film för alla åldrar!

Genre: Drama/Fantasy
Betyg IMDB: 7,5

Se Sju minuter efter midnatt hos C more här!


Mordet på orientexpressen

Mordet på Orientexpressen

Sugen på att mysa framför en riktigt bra, klassisk deckarhistoria fullproppad med kändisar så här i höstmörkret? I den här nya filmatiseringen av Agatha Christies succébok Mordet på Orientexpressen ser vi bland annat Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Judi Dench, Johnny Deoom Nucgekke Ofeiffer och Willem Dafoe – listan fortsätter! En välgjord film som är värd och se, även om du vet slutet.

Genre: Deckare
Betyg IMDB: 6,5

Se Mordet på Orientexpressen hos C more här!


War Dogs

War Dogs

Baserad på den osannolika historien om David och Efraim, två killar som får nys om att amerikanska militären anställer småföretagare för att genomföra olika affärer. Det hela spårar ur när de blir anställda för att genomföra en enorm vapenhandel för 300 miljoner dollar till Afghanistan, någonting som snart visar sig vara alldeles stort för de två amatörerna.

Genre: Komedi/Action
Betyg IMDB: 7,1

Se War Dogs på C more här!


Your Name

Your Name
Den här superpopulära animefilmen handlar om Taki, en Tokyograbb med drömmar om att bli arkitekt, och Mitsuha, en småstadstjej som drömmer som storstadslivet. När en komet närmar sig jorden upptäcker de att de i sina drömmar på ett mystiskt sätt tar varandras plats och lever varandras liv.

Genre: Anime
Betyg IMDB: 8,4

Se Your Name på C more här!


Fargo

Fargo

En av bröderna Coens mest hyllade verk. I ett snöigt Minnesota i staden Fargo hyr Jerry två män att kidnappa hans fru, för att de ska kunna dela på lösensumman. Den här planen, som uppenbarligen inte är helt vattentät, går såklart snett och Jerry hamnar i den mest bisarra av situationer. Hela filmen har en underliggande, humoristisk ton och kombinerat med underbart skådespel och dialekt från samtliga skådespelare är det här helt enkelt ett måste att se. Sägs även vara baserad på verkliga händelser, även om detta måste vara en sanning med modifikation.

Genre: Thriller/Komedi
Betyg IMDB: 8,1

Se Fargo på C more här