Mer om streaming:


Hustlers

Hustlers

Baserad på den otroliga historien om Destiny, som börjar dansa på en ny strippklubb och träffar matriarken Ramona, spelad av Jennifer Lopez. Efter att ha drabbats hårt av finanskrisen börjar de ta till tveksamma metoder för att få in pengar från sina kunder.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 6,3

Se Hustlers på C more här


First man

First Man

Under 60-talet rådde en hektisk kapplöpning mellan USA och Sovjet om vilket land som skulle hinna först med att åka till månen. I den här filmen får vi följa Neil Armstrong under tiden som leder upp till den första månlandningen, och se vilka konsekvenser det får för resten av ens liv när ett så stort öde vilar på ens axlar.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,3

Se First Man på C more här


Shoplifters

Shoplifters

Familjen Shibata livnär sig på att snatta från närliggande affärer. När de hittar en liten flicka övergiven och beslutar sig ta in henne i värmen vänds deras tillvaro upp och ner. En finstämd film med en oväntad twist!

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,0

Se Shoplifters på C more här!


Snabba cash

Snabba Cash

Filmatiseringen av Jens Lapidus succébok. JW, spelad av Joel Kinnaman, kämpar för att passa in i sina vänners överklassliv. För att tjäna tillräckligt med pengar för att hålla skenet uppe dras han allt djupare in i den undre världen.

Genre: Drama/Thriller
Betyg IMDB: 6,7

Se Snabba Cash på C more här!


Cmore

Ready Player One

Denna Spielberg-rulle utspelar sig i en framtida värld där människor flyr sin trista verklighet inuti den virtuella världen Oasis. När skaparen av Oasis dör utlyser han postumt en tävling, där vinnaren får kontroll över spelet. Wade beslutar sig för att göra just detta, och tillsammans med ett gäng trogna kumpaner sätter de av för att vinna tävlingen.

Genre: Äventyr
Betyg IMDB: 7,5

Se Ready Player One på C more här!


Wife

The Wife
Prisbelönta dramat om författarparet Joan och Joseph. När Joseph tilldelas ett Nobelpris för sin litteratur måste Joan bestämma sig för om hon vill stå upp för det faktum att det egentligen är hon som spökskrivit alla verk.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,2

Se The Wife på C more här


Sagan om ringen

Alla Sagan om ringen-filmer
Nu kan du med C More-abonnemang streama hela Sagan om ringen-trilogin! Följ med Frodo på hans uppdrag att förgöra härskarringen tillsammans med sina trogna kompanjoner Sam, Aragorn, Legolas, och många fler, när de måste hålla sig undan Saurons onda orcher och den förvrängda Gollum.

Se Sagan om ringen – Härskarringen här!
Se Sagan om de två tornen här!
Se Sagan om konungens återkomst här!


Darkest Hour

Darkest Hour
1940 är världen i krig och Storbritanniens premiärminister Winston Churchill måste ta ett svårt beslut: Ska han förhandla med Tyskland, eller kriga med vetskapen om hur många liv det kommer kosta? Se Gary Oldmans förvandling i denna Oscarsbelönta skildring av en av de mörkaste tiderna i Storbritanniens historia.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,4

Se Darkest Hour på C more här


Batman

Batman-filmerna
Nu när Jokern kommer upp på biograferna igen måste vi såklart se om de numera kultförklarade Batman-filmerna som kom ut under 2000-talet, med Christian Bale i huvudrollen och Christopher Nolan bakom regin. Dessa har nu gått till historien som några av de mest högkvalitativa superhjältefilmerna någonsin, kanske framför allt The Dark Knight efter Heath Ledgers postumt Oscarsbelönade porträtterande av Jokern.

Genre: Action/Drama
Betyg IMDB: 8,2-9

Se Batman Begins, The Dark Knight och The Dark Knight Rises på C More.