Mer om streaming:


Wife

The Wife

Prisbelönta dramat om författarparet Joan och Joseph. När Joseph tilldelas ett Nobelpris för sin litteratur måste Joan bestämma sig för om hon vill stå upp för det faktum att det egentligen är hon som spökskrivit alla verk.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,2

Se The Wife på C more här


Sagan om ringen

Alla Sagan om ringen-filmer!

Nu kan du med C more abonnemang streama hela Sagan om ringen-trilogin! Följ med Frodo på sitt uppdrag att förgöra härskarringen tillsammans med sina trogna kompanjoner Sam, Aragorn, Legolas, och många fler, när de måste hålla sig undan Saurons onda orcher och den förvrängda Gollum.

Se Sagan om ringen – Härskarringen här!
Se Sagan om de två tornen här!
Se Sagan om konungens återkomst här!


Darkest Hour

Darkest Hour

1940 är världen i krig och Storbritanniens premiärminister Winston Churchill måste ta ett svårt beslut: Ska han förhandla med Tysklands, eller kriga med vetskapen om hur många liv det kommer kosta? Se Gary Oldmans förvanling i denna Oscarsbelönta skildring av en av de mörkaste tiderna i Storbritanniens historia.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,4

Se Darkest Hour på C more här


Batman

Batman-filmerna

Nu när Jokern kommer upp på biograferna igen måste vi såklart se om de numera kultförklarade Barman-filmerna som kom ut under 2000-talet, med Christian Bale i huvudrollen och Christopher Nolan bakom regin. Dessa har nu gått till historien som några av de mest högkvalitativa superhjältefilmerna någonsin, kanske framförallt The Dark Knight efter Heath Ledgers postumt Oscarsbelönade porträtterande av Jokern.

Genre: Action/Drama
Betyg IMDB: 8,2-9

Se Batman Begins, The Dark Knight och The Dark Knight Rises på C more


This is England

This is England

80-talets England är fyllt med olika subkulturer: moddare, punkare med flera. Shaun tillhör ingen av dem, tills han träffar en grupp skinheads som blir hans nya familj. This is England är en skildring av arbetarklassen i England under Thatcher-regeringen, där en ung pojke måste lära sig hantera våld, rasism och främlingsfientlighet.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,7

Se This is England på C more här!


Ted

Ted – för kärlekens skull

Majoriteten av den svenska befolkningen har någon typ av relation till Ted Gärdestad och hans texter, men få vet historien bakom dessa låtskatter. I den här filmen får vi se hur detta musikaliska geni jobbade med sina personliga problem och relationer.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,2

Se Ted på C More här!