Letar du efter en riktig rysare för att sätta Halloween-stämningen, eller kanske något att underhålla dina knattar med på höstlovet? Då har du kommit rätt! Här är filmer som finns tillgängliga på C More och som är roliga att se för hela familjen.

På nästa sida hittar du ännu fler tips om filmer du inte får missa på C more!

>> Här hittar du bästa skräckfilmerna på Netflix, Viaplay, och HBO


Det

Det

Nu när uppföljaren visas på biograferna måste vi såklart se om föregångaren, filmatiseringen av Stephen Kings succéroman Det från 1986. Den här gången är det ingen mindre än vår egen Bill Skarsgård som ikläder sig rollen som det hemskaste barnen i staden Derry kan tänka sig.

Genre: Skräck
Betyg IMDB: 7,4

Se Det på C more här!


Skräck C more

Happy Death Day

Tree, en självcentrerad universitetsstudent, firar sin födelsedag med en riktig dunderfest. Dagen slutar dock med att hon blir mördad av en maskerad mördare. Hon vaknar upp med ett ryck där dagen började. Hon inser snart att hon är dömd att leva om denna dag tills hon listar ut vem hennes mördare är.

Genre: Skräck
Betyg IMDB: 6,5

Se Happy Death Day på C more här!


Unsane

Unsane

Sawyer tvingas ställa om hela sitt liv efter att en man förföljer henne. När det börjar påverka hennes psykiska hälsa söker hon sig till terapeuter, någonting som ska visa sig ödesdigert. Plötsligt hamnar hon i ett moment 22 där hon är inlåst på ett behandlingshem, men ingen tror henne när hon försöker ta sig ut.

Genre: Thriller
Betyg IMDB: 6,4

Se Unsane på C more här!


C more skräck

Winchester – House of Ghost

Dags för en rysare som bjuder på allt det vi vill ha av en klassisk skräckis. Här får vi följa Sarah Winchester, arvtagerska till kända vapentillverkaren Winchesters förmögenhet, som måste bevisa att hon är vid sina sinnens fulla bruk för att få behålla familjeföretaget. Samtidigt försöker hon värja sig mot de våldnader som hemsöker hennes gigantiska hus, alla har mördats av Winchester vapen. I huvudrollen ser vi ingen mindre än Helen Mirren.

Genre: Skräck
Betyg IMDB: 5,4

Se Winchester på C more här!


Annabelle

Annabelle: Creation

Det är knappast en nyhet att dockor är något av det läskigaste vi vet. I den här filmen får vi se hur den ökända Annabelle, som ska komma att hemsöka flera hus och ge upphov till en mängd olika skräckfilmer, skapades från första början.

Genre: Skräck
Betyg IMDB: 6,5

Se Annabelle på C more här!


Vargtimmen

Vargtimmen
Är du trött på dagens massproducerade skräckfilmer, kan vi rekommendera en riktig klassiker signerad Ingmar Bergman. Vargtimmen kom 1968 och handlar om konstnären Johan Borg (Max von Sydow) som bosätter sig på en isolerad ö tillsammans med sin fru Alma (Liv Ullman). Under vargtimmen plågas Johan av mardrömmar och sitt förflutna och lockas till sina mörkaste begär.

Betyg IMDB: 7,7

Se Vargtimmen på C More här