Mer om streaming:

Shoplifters

Shoplifters

Familjen Shibata livnär sig på att snatta från närliggande affärer. När de hittar en liten flicka övergiven och beslutar sig ta in henne i värmen vänds deras tillvaro upp och ner. En finstämd film med en oväntad twist!

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,0

Se Shoplifters på C more här!


Snabba cash

Snabba Cash

Filmatiseringen av Jens Lapidus succébok. JW, spelad av Joel Kinnaman, kämpar för att passa in i sina vänners överklassliv. För att tjäna tillräckligt med pengar för att hålla skenet uppe dras han allt djupare in i den undre världen.

Genre: Drama/Thriller
Betyg IMDB: 6,7

Se Snabba Cash på C more här!

Ladybird

Lady Bird

Christine är 17 år och vill allt annat än stanna i sin katolska skola i Kalifornien. Under sitt sista år på gymnasiet passar hon på att byta namn till Lady Bird, bli förälskad för första gången och delta i skolans slutföreställning. Det här rosade dramat nominerades till hela fem Oscars.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,4

Se Lady Bird på C more här!


Cmore

Ready Player One

Denna Spielberg-rulle utspelar sig i en framtida värld där människor flyr sin trista verklighet inuti den virtuella världen Oasis. När skaparen av Oasis dör utlyser han postumt en tävling, där vinnaren får kontroll över spelet. Wade beslutar sig för att göra just detta, och tillsammans med ett gäng trogna kumpaner sätter de av för att vinna tävlingen.

Genre: Äventyr
Betyg IMDB: 7,5

Se Ready Player One på C more här!


Jurassic World

Jurassic World: Fallen Kingdom
Andra filmen i uppföljande serien till Jurassic Park. Den här utspelar sig tre år efter föregångaren, där dinusaurierna numera får leva fritt på sin ö utan mänsklig närvaro. Men när en vulkan visar tecken på att bli aktiv igen på ön bestämmer sig radarparet Owen och Claire för att återigen komma till dinosauriernas räddning.

Genre: Action
Betyg IMDB: 6,2

Se Jurassic World på C more här!


Wife

The Wife
Prisbelönta dramat om författarparet Joan och Joseph. När Joseph tilldelas ett Nobelpris för sin litteratur måste Joan bestämma sig för om hon vill stå upp för det faktum att det egentligen är hon som spökskrivit alla verk.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,2

Se The Wife på C more här


Sagan om ringen

Alla Sagan om ringen-filmer
Nu kan du med C More-abonnemang streama hela Sagan om ringen-trilogin! Följ med Frodo på hans uppdrag att förgöra härskarringen tillsammans med sina trogna kompanjoner Sam, Aragorn, Legolas, och många fler, när de måste hålla sig undan Saurons onda orcher och den förvrängda Gollum.

Se Sagan om ringen – Härskarringen här!
Se Sagan om de två tornen här!
Se Sagan om konungens återkomst här!


Darkest Hour

Darkest Hour
1940 är världen i krig och Storbritanniens premiärminister Winston Churchill måste ta ett svårt beslut: Ska han förhandla med Tyskland, eller kriga med vetskapen om hur många liv det kommer kosta? Se Gary Oldmans förvandling i denna Oscarsbelönta skildring av en av de mörkaste tiderna i Storbritanniens historia.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,4

Se Darkest Hour på C more här


Batman

Batman-filmerna
Nu när Jokern kommer upp på biograferna igen måste vi såklart se om de numera kultförklarade Batman-filmerna som kom ut under 2000-talet, med Christian Bale i huvudrollen och Christopher Nolan bakom regin. Dessa har nu gått till historien som några av de mest högkvalitativa superhjältefilmerna någonsin, kanske framför allt The Dark Knight efter Heath Ledgers postumt Oscarsbelönade porträtterande av Jokern.

Genre: Action/Drama
Betyg IMDB: 8,2-9

Se Batman Begins, The Dark Knight och The Dark Knight Rises på C More.


This is England

This is England

80-talets England är fyllt med olika subkulturer: moddare, punkare med flera. Shaun tillhör ingen av dem, tills han träffar en grupp skinheads som blir hans nya familj. This is England är en skildring av arbetarklassen i England under Thatcher-regeringen, där en ung pojke måste lära sig hantera våld, rasism och främlingsfientlighet.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,7

Se This is England på C more här!


Ted

Ted – för kärlekens skull

Majoriteten av den svenska befolkningen har någon typ av relation till Ted Gärdestad och hans texter, men få vet historien bakom dessa låtskatter. I den här filmen får vi se hur detta musikaliska geni jobbade med sina personliga problem och relationer.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,2

Se Ted på C More här!