Mer om streaming:

Darkest Hour

Darkest Hour

1940 är världen i krig och Storbritanniens premiärminister Winston Churchill måste ta ett svårt beslut: Ska han förhandla med Tysklands, eller kriga med vetskapen om hur många liv det kommer kosta? Se Gary Oldmans förvanling i denna Oscarsbelönta skildring av en av de mörkaste tiderna i Storbritanniens historia.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,4

Se Darkest Hour på C more här


Batman

Batman-filmerna

Nu när Jokern kommer upp på biograferna igen måste vi såklart se om de numera kultförklarade Barman-filmerna som kom ut under 2000-talet, med Christian Bale i huvudrollen och Christopher Nolan bakom regin. Dessa har nu gått till historien som några av de mest högkvalitativa superhjältefilmerna någonsin, kanske framförallt The Dark Knight efter Heath Ledgers postumt Oscarsbelönade porträtterande av Jokern.

Genre: Action/Drama
Betyg IMDB: 8,2-9

Se Batman Begins, The Dark Knight och The Dark Knight Rises på C more


Shape of Water

Shape of Water

Elisa är städare på ett laboratorium 1962. När en mystisk vattenvarelse infångas beslutar hon sig för att rädda den. Elisa må vara stum, men hon kan kommunicera med denna mänskliga amfibie. En vacker saga signerad Guillermo del Toro som belönades med inte mindre än fyra Oscar.

Genre: Fantasy
Betyg IMDB: 7,3

Se Shape of Water på C more här


C more

The Death of Stalin

När Stalin dör i Sovjet 1953 utbryter totalt kaos i den politiska ledningen och ministrarna skyr inga medel i den maktkamp som utbryter. I denna satiriska kommedi signerad Armando Iannucci, känd för bland annat Veep, ser vi stora namn som Steve Buscemi och Michael Palin.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 7,2

Se Death of Stalin på C more här


This is England

This is England

80-talets England är fyllt med olika subkulturer: moddare, punkare med flera. Shaun tillhör ingen av dem, tills han träffar en grupp skinheads som blir hans nya familj. This is England är en skildring av arbetarklassen i England under Thatcher-regeringen, där en ung pojke måste lära sig hantera våld, rasism och främlingsfientlighet.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,7

Se This is England på C more här!


Red Sparrow

Red Sparrow

Balettdansösen Dominikas karrär faller samman när hon skadar benet. För att kunna försörja sig själv och sin mamma tvingas hon att arbeta som dubbelagent åt ryska staten för att infiltrera CIA. I rollerna ser vi bland annat Jennifer Lawrence och Joel Edgerton.

Genre: Action
Betyg IMDB: 6,6

Se Red Sparrow på C more här!


Wanted

Wanted

Otroliga stunts, snabba biljakter och fightscener: Wanted har allt man kan tänkas vilja ha i en klassisk actionrulle. Wesley är en riktig underdog med psykiska problem, en otrogen flickvän och en fruktansvärd chef. Allt förändras när han dras in i Brödraskapet, en hemlig organisation bestående av lönnmördare som dödar för mänsklighetens skull. I rollerna ser vi bland annat Angelina Jolie, Morgan Freeman och James McAvoy.

Genre: Action
Betyg IMDB: 6,7

Se Wanted på C More här!


Three billboards

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Sedan Mildreds dotter blivit brutalt mördad och polisen inte lyckats hitta den skyldige har hon tagit saken i egna händer. En dag hyr hon tre reklamskyltar längs vägen till den lilla staden hon bor i för att äntligen få en reaktion. Dessvärre är den lokala kommissarien totalt inkompetent och dras med egna problem. Denna välgjorda film knep åt sig inte mindre än två Oscar i fjol för bästa kvinnliga huvudroll och bästa manliga biroll.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,2

Se Three Billboards Outide Ebbing på C More här!


Ted

Ted – för kärlekens skull

Majoriteten av den svenska befolkningen har någon typ av relation till Ted Gärdestad och hans texter, men få vet historien bakom dessa låtskatter. I den här filmen får vi se hur detta musikaliska geni jobbade med sina personliga problem och relationer.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,2

Se Ted på C More här!


Lost in translation

Lost in Translation

Skådespelaren Bob Harris har åkt till Tokyo för att spela in en reklamfilm och känner sig totalt vilsen i den stora staden. Charlotte har följt med sin pojkvän till samma stad, men känner sig uttråkad när han bara är ute på jobb. De två främlingarna möts och en trevande men samtidigt vacker vänskap spirar. En kultklassiker signerad Sofia Coppola, med Bill Murray och Scarlett Johansson i huvudrollerna.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,8

Se Lost in Translation på C More här!