Mer om streaming:


Rymden finns inga känslor

I rymden finns inga känslor

Simon har Aspbergers syndrom och bor med sin bror Sam. När Sam blir dumpad tar Simon sig an uppdraget att hitta en ny flickvän till sin bror. Med block, penna och kamera i högsta hugg och matematiska formler till sin hjälp räknar han ut att spralliga Jennifer är den perfekta kandidaten. En välgjord feel good-film med bland annat Bll Skargård (IT) och Martin Wallström (Mr Robot) i rollerna.

Genre: Komedi/Drama
Betyg IMDB: 7,1

Se I rymden finns inga känslor på C more här!


LEGO filmen

Lego-filmen

Emmet, en till synes helt vanlig Lego-figur, får en dag reda på att han enligt en profetia är en extraordinär person som utsetts till att rädda Lego-universumet. Emmet måste därmed ge sig iväg för att störta den onda tyrannen Lord Business. En underhållande film för alla åldrar som vi rekommenderar ses på engelska då vi bland rösterna bland annat hittar Chris Pratt och Will Ferrell.

Genre: Komedi/Animerat
Betyg IMDB: 7,7

Se Lego-filmen på C more här!


Paddington

Paddington

Den omåttligt populära brittiska teddybjörnen har nu inte bara fått en utan två filmer! Följ med Paddington när han upptäcker London tillsammans med sin adoptivfamilj, samtidigt som han måste hålla sig undan de onda krafter som vill kidnappa honom. En riktigt feel good-film med genomgående brittisk humor.

Genre: Komedi/Animerat

Se Paddington 1 och 2 på C more här!


C more

Svenskt filmmaraton för stora och små

Sunes sommar

Sverige har gjort flera riktigt sevärda barn- och ungdomsfilmer genom åren. En av de mest legendariska karaktärerna från vårt avlånga land är tjejtjusaren Sune. I Sunes sommar får vi följa med familjen Andersson på deras sommarlov, en semester som föga förvånande inte riktigt går som de hade tänkt. Se Sunes sommar på C more här!

Rosa the Movie

Ingen som växt upp på 90 och 00-talet kan ha undgått att lära känna Rosa, tonåringen som helst av allt vill bli popstjärna. Vi fick lära känna henne första gången i den tecknade serien Livet enligt Rosa i Kamratposten, som senare blev den här filmen där vi får följa med Rosa på kollo. Se Rosa: The Movie på C more här!

Eva & Adam

Det finns nog inget kärlekspar som fått så många hjärtan i brand under tidigt 2000-tal som Eva och Adam. I den här filmen har denna dunderduo varit tillsammans i tre år, och Eva börjar fundera på om hon verkligen är kär i Adam längre? Se Eva & Adam på C more här!


Frost

Frost

Moderna Disney-klassikern Frost fick oss alla att sjunga Let it Go och Do You Want to Build a Snowman sedan 2013. Nu kan du med C More-abonnemang streama Anna, Elsa och inte minst Olads vintriga äventyr när du vill.

Genre: Animerat
Betyg IMDB: 7,5

Se Frost på C more


Förortsungar

Förortsungar

När Aminas morfar dör förlitar hon sig på hårdrockaren Johan att ta hand om henne tills hon får uppehållstillstånd. Tillsammans försöker de bygga upp en någorlunda trygg närvaro i betongdjungeln. Om det minst sagt undermåliga IMDB-betyget avskräcker kan vi slänga in att den här filmen faktikt håvade in hela fem guldbaggar.

Genre: Drama/Musikal
Betyg IMDB: 4,6

Se Förortsungar på C more


Svensk skrattfest!

C more erbjuder massor av serier, filmer och standup-föreställningar från svenska komiker. Här är fyra vi kommer streama i sommar:

Yrrol

Lorry-gängets populära långfilm från 1994 med klassiska scener såsom presentspåning till chefen och bevingade citat såsom ”blanda inte in mig i vårt förhållande”. Observera att det förekommer scener som kanske inte passar så bra för de allra yngsta i familjen. Streama på C more här!

Nour El Refai – En komisk depression

Kritikerrosade standup-föreställningen med Nour El Refai. Här berättar Nour om sin uppväxt och karriär med ömsom humor och allvar. Streama på C more här!

Tårtgeneralen

Filip Hammar och Fredrik Wikingssons film som baserar sig på när Hasse P 1984 beslutar sig för att bevisa att Köping visst inte alls är Sveriges tråkigaste stad genom att göra världens längsta smörgåstårta. Streama på C more här!


Astrid Lindgren

Astrid Lindgren-maraton
C More har det största utbudet av Astrid Lindgren-filmer av alla de svenska streamingtjänsterna. Här hittar du odödliga klassiker som Pippi Långstrump, Madicken, Ronja Rövardotter, Emil i Lönneberga och mycket mer.

Se Astrid Lindgren-filmer på C More här!