Mer om streaming:


Streaming

Svensk skrattfest!

Ingenting livar upp en regnig dag som lite högkvalitativ humor. C more erbjuder massor av serier, filmer och standup-föreställningar från svenska komiker. Här är fyra vi kommer streama i sommar:

Nour El Refai – En komisk depression
Kritikerrosade standup-föreställningen med Nour El Refai. Här berättar Nour om sin uppväxt och karriär med ömsom humor och allvar. Streama på C more här!

Solsidan – Filmen
Efter framgångssagan med serien med samma namn är gänget från Saltis tillbaka i en helt egen film. En komedi som definitivt kommer få hela familjen att skratta och samtidigt må dåligt över alla taffliga missförstånd och förväxlingar. Streama på C More här!

Tårtgeneralen
Filip Hammar och Fredrik Wikingssons film som baserar sig på när Hasse P 1984 beslutar sig för att bevisa att Köping visst inte alls är Sveriges tråkigaste stad genom att göra världens längsta smörgåstårta. Streama på C more här!


Astrid Lindgren

Astrid Lindgren-maraton
C More har det största utbudet av Astrid Lindgren-filmer av alla de svenska streamingtjänsterna. Här hittar du odödliga klassiker som Pippi Långstrump, Madicken, Ronja Rövardotter, Emil i Lönneberga och mycket mer.

Se Astrid Lindgren-filmer på C More här!


Coraline

Coraline och spegelns hemlighet

Den perfekta filmen för barn och ungdomar som letar efter en lagom läskig film. Coraline flyttar tillsammans med sina föräldrar till en helt ny stad. Uttråkad hittar Coraline en mystisk dörr i det nya huset som inte leder någonstans under dagen, men som döljer en hemlig gång till en alternativ värld på natten där alla har knappögon.

Genre: Animerat
Betyg IMDB: 7,7

Se Coraline och spegelns hemlighet på C More


Sunes sommar

Sunes sommar

Succéfilmen från 1993! Den här gången får vi följa med familjen Andersson på husvagnssemester. En riktig klassiker som är lika rolig idag som då, för hela familjen.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 6,9

Se Sunes sommar på C more