Skulle det sitta fint med ett seriemaraton? Här tipsar vi om binge-vänliga serier för alla smaker att streama på C more just nu.


Kardashians

Reality-maraton

Finns det någon bättre verklighetsflykt från det dystra omvärldsläget än lite äkta reality tv? C more har nu bunkrat upp med massor av såpor från USA, alltifrån välkända klassiker såsom Keeping up with the Kardashians till mindre kända men ack så underhållande guldkorn som Vanderpump Rules.

Se dessa serier och fler på C more här!


C more

Deutschland 86

Fristående uppföljaren till succéserien Deutschland 83! Den här gången ger sig Martin efter tre år i exil tillsammans med sin moster Eleonora ut på en livsfarlig resa tillbaka till Östtyskland i hopp om att få återförenas med sin son.

Genre: Drama/Thriller
Betyg IMDB: 7,6

Se Deutschland 86 på C more här!


DrummerGirl

Little Drummer Girl

Baserat på John Le Carrés bok med samma namn. Skådespelerskan Charlie åker till Grekland med sina vänner och charmas totalt av den mystiske Becker, spelad av ingen mindre än vår egen Alexander Skarsgård. Becker rekryterar Charlie till den israeliska underrättelsetjänsten för att arbeta som dubbelagent. En riktigt spännande och välgjord dramathriller där vi aldrig vet vem vi ska heja på!

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,4

Se The Little Drummer Girl på C more här


Seinfled

Seinfeld

Serien som mer eller mindre definierade 90-talet! Följ med Jerry, Elaine, George och Kramer på Manhattan när de tampas med galna ex, arga sopprestaurangsägare och föräldrar i Florida. Trots att det nu är snart tre decennier sedan Seinfeld först visades håller humorn fortfarande.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 8,9

Se Seinfeld på C more här


Modus

Modus

I Modus får vi följa kriminalpsykologen Inger Johanne Vik när hennes dotter blir vittne till ett mord. Efter den uppmärksammade första säsongen, med bland annat Peter Jöback och Alexandra Rapaport, fick Modus internationell uppmärksamhet och inkluderar i andra säsongen även amerikanska stjärnor som till exempel Kim Catrall.

Genre: Deckare
Betyg IMDB: 6,7

Se Modus på C More här


Fargo

Fargo

Tyckte du om bröderna Cohens film Fargo? I serien med samma namn får vi träffa ännu fler karaktärer och deras tragiska missöden i lilla staden Fargo. Precis som i filmen skildras ångest och surrealistiska händelser med humor. I rollerna finns bland annat Martin Freeman och Kirsten Dunst.

Genre: Thriller/Drama/Komedi
Betyg IMDB: 9

Se Fargo på C More här


Vikings

Vikings

En serie för dig som sett alla säsonger av Game of Thrones! Här får vi följa vikingen Ragnar Lodbrok, en av de mest sägenomskrivna vikingarna, när han krigar och härjar i medeltidens Norden. I rollerna ser vi bland annat Gustav Skarsgård.

Genre: Äventyr
Betyg IMDB: 8,6

Se Vikings på C More här


Black Sails

Black Sails

När du har sett klart både Game of Thrones och Vikings kan du lika gärna sitta kvar i soffan och titta på Black Sails också. Den här serien utspelar sig senare, på 1700-talet, och handlar om kriget mellan diverse olika pirater och den brittiska flottan i Västindien.

Genre: Äventyr
Betyg IMDB: 8,3

Se Black Sails här


Bron

Bron

Har du sett senaste säsongen av Bron? Om inte är det definitivt dags nu! I den här tredje säsongen av succéserien får vi följa Saga Norén från Länskrim Malmö, men nu med en helt ny partner från landet på andra sidan sundet. Precis som i tidigare säsonger börjar det hela med ett dödsfall som väcker många frågor, följt av en invecklad intrig som successivt nystas upp.

Genre: Deckare
Betyg IMDB: 8,6

Se Bron på C More här