C More, precis som alla andra streamingtjänster, lägger till och tar bort filmer på löpande band. Det kan därför vara svårt att hänga med. I den här artikeln som uppdateras varje månad tipsar vi om binge-vänliga serier för alla smaker att streama på C More just nu.

Bästa serier på C More (översikt)


En spion bland vänner

En spion bland vänner

Spiondrama som bygger på den verkliga historen om Kim Philby, en brittisk aristokrat som nådde en hög position inom den brittiska underrättelsetjänsten. Samtidigt spionerade han för Sovjets räkning. Under 30 års tid. Antagligen den största spionskandalen i historien.

En spion bland vänner utspelar sig när Kim Philby blivit avslöjad och hans kollega och bästa vän får uppdraget att klämma ur honom ett erkännande.

Fantastiska skådespelare gör detta till en fröjd för alla spion-serier-konnässörer.

Genre: Spiondrama
Se En spion bland vänner på C More


Mystery Road: Origin

Mystery Road: Origin

Jay Swan (Aaron Pedersen) utreder ett mystiskt försvinnande av två unga jordbruksarbetare från en farm på landsbygden, en fotbollsstjärna och en backpacker. Tillsammans med polissergeanten Emma James (Judy Davis) upptäcks narkotikahandel i staden, samt en tidigare orättvisa som hotar hela samhällets struktur. Serien utspelar sig mellan händelserna i filmerna Mystery Road och Goldstone.

Genre: Mysterium
Se Mystery Road: Origin på C More


From

From

I en stad mitt i ingenstans i USA händer mystiska saker. De som kommer in i staden kommer inte ut igen. Invånarna försöker leva ett vanligt liv samtidigt som de letar efter en väg ut. I skogen runt om staden lurar många faror…

Genre: Mysterium, skräck
Se From på C More


Line of duty

Line of duty

Brittisk polisserie som följer antikorruptionsgruppens arbete inom polisen. Det betyder att de utreder andra poliser, vilket inte alltid är så populärt. Hyllad serie som nominerats och vunnit måga priser. Hittills har serien fått sex säsonger.

Genre: Deckare
Se Line of duty på C More


Gisslantagningen

Gisslantagningen

En gisslansituation uppstår i danska tunnelbanan. Beväpnade män tvingar ut passagerarna på rälsen och in i tunnlarna. Före detta yrkessoldaten Philip Nørgaard (spelas av Johannes Lassen) leder det team från "Terrorism Task Force" som får i uppdrag att försöka lösa situationen.

Genre: Thriller
Se Gisslantagningen på C More


The Graham Norton Show

The Graham Norton Show

Gemytligt underhållsprogram med brittiska programledaren Graham Norton som intervjuar kändisar. Ett lättsammare Skavlan med de största celebriteterna världen har att erbjuda. Ett program som gjort för fredagstacon framför tv:n.

Genre: Underhållning
Se The Graham Norton Show på C More


Broadchurch

Broadchurch

Brittisk deckarserie i högform. Ett mord på en ung pojke river upp hemligheter och riskerar att slita isär hela det lilla samhället. Spännande, grått och mystiskt på klassiskt brittiskt manér. Med David Tennant och Olivia Colman i huvudrollerna kan du även räkna med högklassigt skådespeleri.

Genre: Deckare
Se Broadchurch på C More


Knutby

Knutby

En dramatisering av händelserna i Knutby som nog ingen i Sverige missat. En kristen sekt har slagit rot i den lilla byn Knutby. Sekten eskalerar sina förehavanden och det hela mynnar ut i mord och rubriker i nyhetsmedier världen över.

Genre: Drama
Se Knutby på C More


Schitt's Creek

Schitts' Creek

I denna charmiga komediserie från Kanada får du följa familjen Rose, som går från superrika till utfattiga efter att ha blivit blåsta av familjeföretagets revisor. Från att ha levt i lyx och flärd i ett enormt hus tvingas de flytta till den lilla staden Schitt's Creek, som pappa Johnny Rose en gång "köpte på skoj". De flyttar in i ett nedgånget motell. Att vänja sig vid det nya livet och alla märkliga småstadsmänniskor är inte det enklaste. Men det är roligt!

Genre: Komedi
Se Schitt's Creek på C More


Solsidan

Solsidan

Långköraren Solsidan har nog ingen missat, men den är klart värd att se om. Här hittar du alla säsongerna med karaktärerna som blivit så omtyckta.

Två familjer med väldigt olika bakgrunder blir grannar i överklassområdet Solsidan. Hysteriska kulturkrockar uppstår när medelklassfamiljen Anna och Alex (Mia Skäringer och Felix Herngren) umgås med överklassfamiljen Mickan och Fredde (Josephine Bornebusch och Johan Rheborg). Och så Ove (Henrik Dorsin) förstås.

Genre: Komedi
Se Solsidan på C More


Gåsmamman säsong 6

Gåsmamman

Sonja är en helt vanlig mamma som jobbar som revisor. En dag ställs allt på ända och hon dras in i den kriminella världen och tvingas göra saker hon aldrig kunnat tänka sig. Allt för att rädda sin familj. Hyllad och omtyckt serie som nu fått en sjätte säsong.

Genre: Thriller, drama
Se Gåsmamman på C More


Fargo

Fargo

Lysade serie som spinner vidare på historen som först berättades i filmen med samma namn från 1996 (rekommenderas!). Fyra fristående säsonger med olika historier som är löst sammankopplade med små referenser här och där. Stort galleri av extremt bra skådespelare gör serien till ett "måste se". Bland annat Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Ewan McGregor, Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead och många fler.

Genre: Thriller, action, drama
Se Fargo på C More


Peaky Blinders

Peaky Blinders

Kritikerrosad brittisk serie som utspelar sig under 1900-talet i Birmingham, England. I serien får du följa den brittiska maffialiknande familjen Peaky Blinders, löst baserad på ett verkligt gäng. Med den ambitiöse bossen Tommy Shelby (Cilian Murphy) växer sig gänget allt starkare och sprider sig utanför Birmingham.

Genre: Gangster, drama
Se Peaky Blinders på C More


Yellowstone

Yellowstone

Westerndrama med Kevin Costner i huvudrollen. Serien följer konflikten mellan en stor boskapsranch, ett indianreservat, nationalpark och människor som vill byga ut på marken. Serien har nominerats till många priser och får höga betyg på recensionssajter. Västerndrama när det är som bäst helt enkelt.

Genre: Western, Drama
Se Yellowstone på C More


Peep Show

Peep Show

Knäpp komediserie med brittisk humor när den är som bäst. Fantastiskt roliga David Mitchell och Robert Webb spelar Mark och Jeremy, två dysfunktionella vänner som delar lägenhet i London. Den ena är socialt obekväm, minst sagt, och den andra är en arbetslös musiker, en slacker. Med smart humor porträtteras det vardagliga livet av de två karaktärerna som vägrar utvecklas.

Genre: Komedi
Se Peep Show på C More


Wentworth

Wentworth

Fängelsedrama från Australien. I serien följer vi livet för fångar på Wentworth Correctional Centre. I centrum står Bea Smith (Danielle Cormack) som anklagas för mord på sin make och hamnar på Wentworth i väntan på sin dom. Hon börjar på botten av fängelsets hierarki och måste lära sig hur man överlever i fängelsesystemet.

Genre: Drama
Se Wentworth på C More


Unforgotten (Saknad aldrig glömd)

Unforgotten

Brittisk deckarserie med alla de klassiska komponenterna: Torra britter pusslar ledtrådar i ett grått Storbritannien för att till slut kunna avslöja vem mördaren är. Välgjort och som oftast när det gäller brittiska serier – bra skådespelare. Spännade och ett måste för dig som gillar klassiska "vem är mördaren"-deckare.

Genre: Drama
Se Saknad aldrig glömd på C More


Years and Years

Years and Years

I den här serien får vi följa familjen Lyons i en inte allt för avlägsen framtid. Storbritannien håller på att förfalla, med högerpopulistiska politiker och teknik som sakta fördärvar människorna. En inte helt upplyftande och ändå läskigt realistisk framtidsvision.

Genre: Drama
Se Years and Years på C more


Deutschland 86

Deutschland 86

Fristående uppföljaren till succéserien Deutschland 83! Den här gången ger sig Martin efter tre år i exil tillsammans med sin moster Eleonora ut på en livsfarlig resa tillbaka till Östtyskland i hopp om att få återförenas med sin son.

Genre: Drama/Thriller
Se Deutschland 86 på C more här!


Fler topplistor streaming: