Inga kirurgiska ingrepp, ingen syremask, bettskena eller näsremsor för att underlätta andningen. Inte heller tennisbollar placerade i en bak- och framvänd BH.

Nora

Nej, den geniala lösningen består av en liten uppblåsbar insats som placeras under din vanliga kudde, en trådlös mikrofon samt en låda med all elektronik och en pump. Det finns även ett inbyggt batteri om du vill ta med den på resan.
Nora aktiveras genom ett knapptryck (det går att ställa in känslighet och fördröjning) och blåser sedan upp insatsen så fort du börjar snarka.

Nora

Rörelsen innebär att du försiktigt flyttar ditt huvud och på så sätt stimulerar halsmusklerna till att slappna av. Som ett resultat av detta antar luftvägen sitt naturliga läge och du andas normalt igen.

Nora

Naturligtvis finns det en tillhörande app (IOS). Den inte är nödvändigt för att enheten ska fungera, men kan ge värdefull information om din snarkning och ditt sömnmönster.

Nora har nått sitt Kickstartermål flera gånger och om och de första exemplaren förväntas skickas ut i maj 2016, pris runt 1 500 kronor.

Mer info hittar du här.