Här listar vi de erbjudanden på hushålls- och städprodukter till kök, badrum och hela hemmet, som vi tycker är mest intressanta under Black Friday-veckan. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa och vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

Men innan du ger dig ut och shoppar loss på Black Friday – läs igenom tester av de senaste hushållsprodukterna. Se till att det är en trovärdig källa och inte en "bäst i test"-sajt utan avsändare. Då får du en överblick av vilka tekniker som är bra, samt vad du kan förvänta dig i olika prisklasser.


Black Friday: Fynda Hushållsprodukter för hela hemmet

Artikeln kommer att uppdateras löpande med aktuella erbjudanden när Black Friday börjar.


Black Friday

Robotdammsugare med automattömning

Roomba i7+ robotdammsugare med automatisk tömning – kan det bli bekvämare? Roboten lär sig navigera i ditt hem med hjälp av tillverkarens smarta kartläggningssystem varpå du i den tillhörande appen enkelt kan styra när och vilka av rummen som ska städas.

iRobot Roomba i/+
Ord. pris: drygt 9 000 kronor
Kampanjpris: 6 910 kronor hos Amazon Sverige


Aarke

Lyxiga bubblor

Carbonator Pro är en exklusiv kolsyremaskin från svenska Aarke. Kolsyremaskinen är gjord av rostfritt stål och pryder vilken köksbänk som helst. Har under året som gått, med ett fåtal undantag, betingat ett pris på runt 3 000 kronor. Nu betydligt billigare.

Aarke Carbonator Pro
Ord. pris: 2 990 kronor
Kampanjpris: 2 250 kronor via Prisjakt


Black Friday

Dubbel uppsättning

Tandborstarna från Oral-B använder en roterande teknik som troligtvis hälften av alla tandläkarna föredrar. Oral-B iO 5:s artificiella intelligensregistrerar din borstningsstil och guidar dig så att du når alla tänder och inte missar någonting. Eltandborstarna har även 5 borstningslägen: daglig rengöring, intensiv rengöring, vitgörande, mjuk samt superkänslig.

Oral-B Pro 3
Ord. pris: 2 797 kronor
Kampanjpris: Från 1 799 kronor via Prisjakt


Black Friday

Kombo för en hälsosammare inomhusmiljön

Med Philips Combi series 2000i får du en hälsosammare inomhusluft året runt. Genom att kombinera luftrening och luftfuktning i ett hjälper den till att avlägsna allergener, bakterier, virus och höga pollennivåer under våren samt motverka torr luft på vintern.Med ett luftflöde (CADR) på upp till 250 m3/h och en filtreringsgrad på 250 m3/h lämpar den sig för rum upp till 65 m2.

Philips 2000i Series
Ordinariepris: cirka 3 600 kronor
Kampanjpris: 2 909 kronor hos Philips


Black Friday

Prissänkt robotdammsugare

Eufy RoboVac G30 Hybrid kommer med ett uppgraderat navigationssystem för en ökad effektivitet och större täckning av ditt hem och kan både dammsuga och/eller moppa dina golv. Sugkraften är specificerad till 2000 Pa och givetvis går det att via wifi sammankoppla enheten med ditt hemmanätverk.

Eufy RoboVac G30 Hybrid
Ordinariepris:
3 490 kronor
Kampanjpris: Från 3 618 kronor via Prisjakt


Black Friday

Smart och billig luftrenare

När vi på M3 testade Smartmi Air Purifier förärade vi den med betyget 4/5. Det är ett riktigt bra luftrenaralternativ för dig som initialt kanske funderat på att köpa en betydligt dyrare modell, men nu känner att priset ligger över smärtgränsen. Här får du en stor del av funktionaliteten, med bra luftrening och ett svalkande, luftflöde, till ett mindre blodigt pris (och denna vecka ännu billigare).

Smartmi Air Purifier
Ord. pris: 1 490 kronor
Kampanjpris: Från 999 kronor via Prisjakt


Black Friday

Prisvärd städhjälp

Viomi SE är en robotdammsugare som, precis som de flesta moderna modeller, navigerar med hjälp av med LDS – Laser Navigation System – och som kan rumsindela och kartlägga ditt hem. Välj vilka rum som skall enbart dammsugas, vilka som bara skall moppas eller både dammsugas och moppas samtidigt. Med en så kallad "Klass-12"-sensor ska Viomi SE kunna undvika hinder som är >2cm. Viomi SE har stöd för flera kartor, perfekt om du har flera våningar, No Go-zoner, virtuella väggar, schemalagd städning med olika egenskaper per rum. Stöd för bland annat Google Assistant finns också, så att du kan starta, pausa och docka dammsugaren med rösten

Viomi SE
Ord. pris:
1 990 kronor
Kampanjpris: 1 490 kronor hos Webhallen

Black Friday

Muskelhjälp i köket

Ankarsrum uppdaterade Assistent Original är försedd med en kraftfull motor med en effekt på 1500 W, att jämföra med föregångaren på 800 W. Effekten gör att maskinen klarar av hårda och stora degar utan att dra ned på varvtalet. Assistenten reglerar själv varvtalet beroende på hur hårt belastad den är, vilket ger en tyst och kraftfull maskin och byggd för att klara hårt arbete liksom flertalet uppgifter i köket. Assistenten är tillverkad i helgjuten aluminium och har en vikt på 8,6 kg som gör att den står stadigt på bänken. Den rostfria bunken rymmer hela 7 liter vilket ger möjlighet att sätta rejäla degar på upp till 5 kg deg och 1,5 liter degvätska utan problem. Medföljande tillbehör: 7 liter rostfri kittel, degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Dessutom ingår en 3,5 liters vispskål i tritanplast, ballongvispar och mördegesvispar.

Ankarsrum Assistent Original AKM6230
Ord. pris: 6 490 kronor
Kampanjpris: Från 4 790 kronor via Prisjakt

Black Friday

Fettsnålare matlagning

Tillaga nyttigare men ändå utsökt mat åt dig och dina nära och kära med Philips XXL PSmart Sense airfryer med bakform HD987020 med Smart Sensing-teknologi, Rapid Air och generös kapacitet på 1.4 kg.

Philips XXL Smart Sense airfryer HD9870/20
Ord. pris: 3 990 kronor
Kampanjpris: Från 3 333 kronor hos Amazon Sverige


Black Friday

Skrynkelfri garderob

Står en steamer högt upp på önskelistan? Fräscha upp och släta ut vecken – den här modellen är redo att användas på bara några sekunder. Ta bara fram den närhelst dina kläder behöver fräschas upp, du behöver ingen strykbräda utan kan ånga plaggen direkt på galgen.

Electrolux Refine 700
Ord. pris:
690 kronor
Kampanjpris: 572 kronor hos Amazon Sverige


Black Friday

Minns ni den hör lilla krabaten? Vi testade den här robotmopparen redan för tre år sedan och då hade den en prislapp på 8 495 kronor. Nu kan du beställa hem för en betydligt nättare summa. Braava Jet M6 kan både våt- eller torrmoppa golven och Har du en robotdammsugare i form av antingen Roomba i7+ eller den senaste modellen S9+ från samma tillverkare så samarbetar Braava Jet M6 med dessa via en teknik som kallas Imprint Link Technology. Enheterna är kopplade till samma app och det innebär att Roomba-enheten först dammsuger samtliga, eller de enskilt valda rummen, och när det är avklarat tar Braava Jet vid och moppar golven. Riktigt smidigt!

iRobot Braava m6
Ord. pris:
6 498 kronor
Kampanjpris: Från 4 990 kronor via Prisjakt


Black Friday

Kökshjälpredan #1

En bra blender är en självklarhet i varje kök, lika bra att satsa pengarna på en riktigt bra modell. Electrolux blender slätar till vilken soppa som helst liksom fixar krossad is till festen. Att diska efter att ha gjort en läcker smoothie eller en uppfriskande sorbet är enkelt då glaskannan och glaset är diskmaskinssäkra.

Electrolux blender E6TB1-4CW
Ord. pris:
690 kronor
Kampanjpris: Från 499 kronor via Prisjakt


Black Friday

Het ånga

Skapa professionella måltider hemma med ugnsmodellen 9000 SteamPro från AEG. Tre tillagningsnivåer för värme, ånga eller en kombination av båda. Det går även att tillaga mat med sous-vide-metoden. Just nu till kanonpris!

AEG BFS8800M
Ord. pris: 17 995 kronor
Kampanjpris: Från 9 999 kronor via Prisjakt


Black Friday

Dammsugare med huvudet på skaft

Skaftdammsugare från Bosch till ett riktigt bra pris som fram till i slutet av oktober snittade på drygt 6 000 kronor. Munstycket har en LED-lampa så att du inte missar något damm även i mörka utrymmen, dessutom är batteriet utbytbart och ingår i tillverkarens ”Power For All Alliance” vilket innebär att de passar med flera andra produkter med 18v batteri från Bosch (samt Gardena, Gloria, Emmaljunga och Rapid).

BOSCH UNLIMITED 8
Ord. pris: 6 099 kronor
Kampanjpris: Från 2 899 kronor via Prisjakt


Fler tips för Black Friday-veckan


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.