Mer kraft med bensin – Toro Power Lite ES

Toro snöslunga

Bensindrivet ger dig mer kraft och den här enstegs-snöslungan från Toro heter Power Lite ES och är en kompakt modell som väger 25 kg. Den kastar snön 7,6 meter och har en kapacitet på 499 kg/minut. Slungan har elstart.

Pris: Från 7 190 kronor hos Prisjakt.


Larvfötter för stora snödrivor

Ariens Pro Hydro Rapid Track

Om du känner för att slunga snön långt bort från uppfarten, då är Ariens Pro Hydro Rapid Track 28 för dig. Den här rackaren tar sig fram på larvfötter och kan slunga snön upp till 18 meter. Steglös hastighet och elektronisk bränsleinsprutning ger dig snudd på obegränsade möjligheter att gå loss på snön – den här skyfflar undan 71 ton snö per timme.

Pris: Från 45 990 kronor på PrisjaktLåt Stiga gör jobbet

Stiga

Stiga ST 6276 PB är en bensindriven snöslunga med en 76 centimeter bred skyffel som sväljer snö i parti och minut. Perfekt för husägare eller dig som behöver skyffla undan snö under arbetstid. STIGA ST6276PB röjer bort snö från stora områden och alla typer av ytor. Med en Briggs & Stratton-motor och 16-tums bredmönstrade hjul klarar den sluttningar och kuperade områden. Den har elstart, är enkel att styra och är utrustad med en led-strålkastare.

Pris: Från 29 990 kronor på Prisjakt


Snöröjare till ett rimligt pris

AL-KO

Om du bor i söder om Gävle kanske 30 000 kronor känns som ett högt pris för en maskin du kanske aldrig behöver använda. Som tur är finns AL-KO Snowline 620 E II, en lite effektiv bensindriven lymmel som skapar framkomlighet på medelstora till stora snötäckta ytor. Den har en arbetsbredd på 62 centimeter och är utrustad med strålkastare samt elstart, utöver det vanliga startsnöret. AL-KO Snowline 620 E II skickar iväg snön 15 meter och utkaströret går att ställa in.

Pris: Från 7 395 kronor på Prisjakt


Ploga bort snön med batteridrift

Ryobi

Här är ett alternativ som är såväl sladd- som bensinfritt. Ryobi RST36X5140 röjer uppfarten på snö så att du slipper besöka ryggakuten. Motorn är borstlös, något som ökar både livslängden och verkningsgraden hos maskinen. Arbetsbredden är 51 centimeter och hanterar snödjup upp till 25 centimeter. Maskinen är utrustad med två stycken led-lampor. Med maskinen kommer ett Max Power-batteri på 4,0 Ah och en tillhörande laddare.

Pris: Kostar från 5 499 kronor på Prisjakt


Sladdbunden

Clas Ohlsson

Vill du ha en riktigt enkel variant, styr då dina steg till Clas Ohlsson och kika på deras CO/TECH 31-5053, en eldriven maskin som klarar av enklare jobb. Maskinen drivs framåt med hjälp av inmatningsskruven, det ställbara utkastet låter dig välja var snön ska hamna. Arbetsbredden är 46 centimeter och den klarar snödjup upp till 25 centimeter.

Pris: Kostar från 1 395 kronor på Prisjakt