Gratis spel pc

1. Dota 2

Dota 2 är en efterföljare till Defense of the Ancients, en populär mod för Warcraft III. Varje spelare väljer en hjälte och sedan är det bara att försöka besegra fienden genom att använda sig av rätt teknik.
Dota 2 har blivit enormt stort och det anordnas tävlingar med miljontals dollar i potten.

League of Legends

2. League of Legends

Ett annat populärt spel som baseras på Defense of the Ancients är League of Legends. Även här anordnas tävlingar med stora prispengar.

Vilket spel som är bäst beror på vem du frågar, så det bästa är att testa båda för säkerhets skull.

Heroes of the Storm

3. Heroes of the Storm

Blizzard vill naturligtvis också ha ett ord med i laget. Sålunda har speljätten lanserat Heroes of the Storm, ett något mer lättillgängligt spel jämfört med Dota 2 och League of Legends.
En kul detalj är att det finns figurer som kan styras av två personer samtidigt.

Starcraft II

4. Starcraft II

Jo, det är faktiskt möjligt att spela Starcraft II utan kostnad. Det enda du behöver göra är att ladda ner Starcraft II Starter Edition från Battle.net. Det som gör att vi nämner spelet i det här sammanhanget är att det är möjligt att spela mängder av banor som skapats av oss användare. Med andra ord har du mängder av spelande framför dig även när du har slutfört de uppdrag som Blizzard erbjuder gratis.

Lord of the Rings Online

5. Lord of the Rings Online

Lord of the Rings Online startade som ett betalspel, men erbjuds numera gratis. Vill du ha expansionspaketen får du emellertid hosta upp en slant.

Spelet är rena drömmen för dig som gillar orcher, dvärgar och andra karaktärer från J.R.R. Tolkiens magiska värld.

Tera

6. Tera

Till skillnad från många av konkurrenterna försöker Tera inte vara en kopia av World of Warcraft, något som känns uppfriskande.

Det går inte att klaga på grafiken eller striderna i Tera, men det hade kunnat filats lite mer på själva uppdragen.

Star Trek Online

7. Star Trek Online

Grundversionen av Star Trek Online bjuder på en hel del spännande uppdrag, men det allra bästa med det här spelet är att användare kan skapa nya uppdrag med hjälp av verktyget The Foundry.

Till exempel har många av berättelserna från tv-serierna och filmerna väckts till liv, något som vi uppskattar.

Wildstar

8. Wildstar

Wildstar är ytterligare ett i raden av MMO-spel som till en början kostade pengar, men som nu är gratis. Till skillnad från andra spel i genren är det sällsynt med uppmaningar att betala för ditten och datten.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning