Efter fyra decennier och nio filmer har nu Skywalker-sagan nått sitt slut. I december går sista episoden, Star Wars: The Rise of Skywalker, upp på biograferna.

Men Star Wars-nörden bör inte deppa ihop för det! Med populära serien Mandalorian på Disney Plus i samma universum och en kommande serie om Obi-Wan på gång finns det massor av kommande filmer och serier att se fram emot.

Läs också: Hemliga knepet: Så kommer du åt Disney Plus i Sverige

Stoltsera med ditt nördintresse och visa din tillhörighet med någon eller några av dessa Star Wars-inspirerade prylar!

Vill du fräscha upp minnet från vad som egentligen hände i de tidigare episoderna? Här listar vi var du kan streama alla Star Wars-filmer, inklusive spin-offs, just nu!


Star Wars AR

Axla lasersvärdet och beskydda galaxen i AR

Star Wars Jedi Challenges är inte som vilket mobilspel som helst. Här får du med ett par augmented reality-glasögon som kopplas till tillhörande kontroller, i det här fallet ingenting mindre än ett ljussabelhandtag. Ladda ner den tillhörande appen och gör dig redo att kämpa mot den mörka sidan.

Lenovo Mirage Star Wars Jedi Challenges AR
Pris
: 499 kronor hos CDON.


LEGO Star Wars

Bygg din egen Millenium Falcon

Lego och Star Wars går ihop som handen i handsken. Det här gigantiska bygget kommer med över 75 000 bitar och tar dagar att bygga ihop. Här byggs hela Han Solos älskade skepp ihop bit för bit, inklusive interiör.

Lego Star Wars Millennium Falcon 75192
Pris
: 9 290 kronor hos Webhallen.

Känns det priset här lite mastigt finns det även simplare, billigare paket också. Såsom det här!


Stormtrooper

Nördigare glas får man leta efter

Varför dricka ur vanliga, tråkiga glas när du kan dricka ur de här svinballa replikorna av en Stormtrooper? Oavsett val av dryck ser allt mer episkt ut i dessa.

Star Wars Stormtrooper Glas
Pris: 189 kronor hos Roligaprylar.se


Hörlurar

Hörlurar
Visa upp ditt inre Star Wars-fan med ett par snygga hörlurar! Dessa on ear-hörlurar från Tribe finns i tre olika utföranden: Stormtrooper, BB-8 och R2D2, beroende på vilken av dessa du tycker symboliserar dig bäst (eller bara vilken du tycker är snyggast). Observera att vi enbart kan gå i god för hur grymt coola dessa är och inte ljudkvaliteten, då vi inte har utfört ett regelrätt test av hörlurarna än.

Star Wars Hörlurar Med Mikrofon Stormtrooper
Pris499 kronor hos Adlibris


BB-8

Sphero robotar
Spheros små appstyrda droider har tagit världen med storm. De finns nu i tre olika modeller: R2D2, BB-9E och BB-8. Samtliga kan styras och programmeras via mobilen.

R2D2: 799 kronor hos Teknikmagasinet.

BB-9E: 1 407 kronor hos Proshop.


Drönare

Ett måste för Star Wars-fanatikern! Drönare är allmänt underhållande i sig, men en drönare i Star Wars-stuk och i special edition-förpackning tar nördpirret till nästa nivå. Flyg som en Stormtrooper, Tie-fighter eller en X-vinge. I kontrollen kan du höra en av karaktärerna från filmerna prata med dig till soundtracket från filmen. RYSNINGAR!

Läs vårt test av Star Wars-drönarna här!


Fallen Order

Värm upp med senaste tv-spelen
Varför nöja sig med bara filmerna när du själv kan greppa lasersvärdet och kämpa för galaxens framtid? Under de senaste åren har det kommit flera spel från Star Wars-universumet, däribland senaste Jedi: Fallen Order som möts av riktigt bra kritik, bland annat från oss, när vi testade det!

Star Wars Jedi: Fallen Order: 538 kronor hos Spelbutiken (PS4). 547 kronor hos Dustinhome (Xbox). Från 528 kronor hos Prisjakt (pc). Läs vårt test här!

Star Wars Battlefront II: 299 kronor hos CDON (PS4). 299 kronor hos CDON (Xbox). Läs vårt test här!


Lasersvärd

Klassisk ljussabel
Växte du också upp i generationen där alla hade en sådan här ljussabel (även kallat lasersvärd) hemma? Återupplev nostalgin eller ge bort den till en annan liten jedi som upptäckt magin med Star Wars.

Rey: 499 kronor hos Cdon.

Kylo Ren: 1 029 kronor hos Cdon.


Selfie stick

Lightsaber Selfie Stick
När George Lucas gick tillbaka och redigerade om alla Star Wars-filmerna med nya effekter 1997 påstod han att det handlade om att göra saker som han inte kunde göra från början för att tekniken inte fanns där. Som tur är så behöver du aldrig mer känna att du inte kunde ta den där perfekta selfien. Allt du behöver är nämligen The Star Wars Lightsaber Selfie Stick.

Pris: 5,47 dollar (cirka 50 kronor) hos Amazon.com.