Paraply

Ljussabelparaply

Med det här paraplyet behöver du inte välja om du vill vara torr eller väl förbered för en jedi-strid. Ljus upp i vintermörkret med det här ljussabelparaplyt! Det här är passande nog i grönt, det vill säga i Yodas eller Luke Skywalkers färger.

Pris: 499 kronor hos Roliga prylar.


Stormtrooper

Nördigare glas får man leta efter

Varför dricka ur vanliga, tråkiga glas när du kan dricka ur de här svinballa replikorna av en Stormtrooper? Oavsett val av dryck ser allt mer episkt ut i dessa.

Pris: 160 kronor hos Roligaprylar.se


Hörlurar

Hörlurar
Visa upp Star Wars-fanet i dig med ett par snygga hörlurar! Dessa on-ear hörlurar från Tribe finns i tre olika utföranden: Stormtrooper, BB-8 och R2D2, beroende på vilken av dessa du tycker symboliserar dig bäst (eller bara vilken du tycker är snyggast). Observera att vi enbart kan gå i god för hur grymt coola dessa är och inte ljudkvaliteten, då vi inte har utfört ett regelrätt test av hörlurarna än.

Pris995 kronor hos Coolstuff


BB-8

Sphero robotar
Spheros små appstyrda droider har tagit världen med storm. De finns nu i tre olika modeller: R2D2, BB-9E och BB-8. Samtliga kan styras och programmeras via mobilen, och den sistnämnda kan dessutom styras med gester med hjälp av ett tillhörande Force Band (köps separat).

BB-8: 1 199 kronor hos Teknikmagasinet.

R2D2: 1 499 kronor hos Coolstuff.

BB-9E: 1 499 kronor hos Coolstuff.


Drönare

Ett måste för Star Wars-fanatikern! Drönare är allmänt underhållande i sig, men en drönare i Star Wars-stuk och i special edition-förpackning tar nördpirret till nästa nivå. Flyg som en Stormtrooper, Tie-fighter eller en X-vinge. I kontrollen kan du höra en av karaktärerna från filmerna prata med dig till soundtracket från filmen. RYSNINGAR!

Läs vårt test av Star Wars-drönarna här!


Wiper

Bakrutetorkare:

Vill du signalera till medtrafikanter att här kör minsann inte en vanlig dödlig utan en livs levande jedi? Gör om din bakre vindrutetorkare till en ljussabel med denna nördiga dekal!

Pris: 219 kronor hos Coolstuff. 


Star Wars

Peppa med gamla filmerna
Varför inte tagga upp inför nästa film genom att se om de föregående hemma? Numera finns inte bara samtliga tidigare episoder tillgängliga i en enda praktisk box, utan även Episod VII, Force Awakens och början på Spin off-serien Rogue One.

Rogue One: 179 kronor hos CDON.se. 

Force Awakens: 99 kronor hos CDON.se

Boxen 499 kronor hos CDON.se.


Battlefront

Värm upp med senaste tv-spelen
Varför nöja sig med bara filmerna när du själv kan greppa lasersvärdet och kämpa för galaxens framtid? Dice har släppt två spel i sin Battlefront-serie med Star Wars-tema, här kan du köpa det senaste i raden:

Star Wars Battlefront II:

Läs vårt test här!


Lasersvärd

Klassisk ljussabel
Växte du också upp i generationen där alla hade en sådan här ljussabel (även kallat lasersvärd) hemma? Återupplev nostalgin eller ge bort den till en annan liten jedi som upptäckt magin med Star Wars.

Rey: 348 kronor hos CDON.

Kylo Ren: 514,50 kronor hos CDON.

Darth Vader: 348 kronor hos CDON.


Väckarklocka

Projicerande väckarklockor
Även en jedi kan ha svårt att ta sig upp ur sängen på morgonen. Starta dagen på bästa möjliga sätt med en av de här väckarklockorna, antingen i form av R2D2 eller Darth Vader, som projicerar vad klockan är på väggen mittemot.

R2D2: 370 kronor hos Teknikmagasinet.

Darth Vader: 399 kronor hos CDON.


Dammsug med stil

R2-D2 Skrivbordsdammsugare

R2-D2 må vara en trevlig liten rackare men varken han eller C3PO var speciellt användbara när Luke köpte dem från Jawa-folket för att de skulle hjälpa till där hemma. Som tur är har tiderna förändrats och R2-D2 har nu äntligen fått en uppgradering som gör att han kan hantera i alla fall de minsta av städuppdrag åt dig.

Pris: 212 kronor hos Roligaprylar.
 


Ficklampa

Lightsaber Ficklampa

När kraftens mörka sida växer sig starkare och allt hopp tycks förlorat så gäller det att du är förberedd. Du måste stå upp och kämpa för den ljusa sidan! Kanske inte med ett riktigt lasersvärd men får vi fresta med en ficklampa?

Pris: 199 kronor hos Roliga prylar.


Andas rätt

Darth Vader andningsapparat

Glöm alla häftiga beskrivningar och reklamfilmer. Ibland måste man helt enkelt gå tillbaka till grunden och införskaffa det som gjorde Darth Vader till Darth Vader. Du kan ha köpt masken och du må gå klädd i slängkappan hela dagarna – men utan den rätta andningen så kommer du aldrig kunna berätta det för någon.

Pris: 149,25 kronor hos Roliga prylar.


Selfie stick

Lightsaber Selfie Stick
När George Lucas gick tillbaka och redigerade om alla Star Wars-filmerna med nya effekter 1997 påstod han att det handlade om att göra saker som han inte kunde göra från början för att tekniken inte fanns där. Som tur är så behöver du aldrig mer känna att du inte kunde ta den där perfekta selfien. Allt du behöver är nämligen The Star Wars Lightsaber Selfie Stick.

Pris: 5,47 dollar (cirka 50 kronor) hos Amazon.com.