Den fjärde maj har blivit den officiella Star Wars-dagen (may the forth be with you) bland fansen.Stoltsera med ditt nördintresse och visa din tillhörighet med någon eller några av dessa Star Wars-inspirerade prylar!

Och här listar vi var du kan streama alla Star Wars-filmer, inklusive spin-offs, just nu!


Svär trohet till den mörka sidan

Star Wars tröja

Eller till den ljusa. Men varför stanna där? Du kan även visa din trohet för amiral Ackbar, Jabba the Hutt eller Boba Fett genom att bära några av dessa coola tröjor. De här finns i alla möjliga storlekar och i många varierade motiv som passar alldeles utmärkt för firandet av 4 maj.

Kostar från 189 kronor hos Shirtstore

Starta dagen med The Child

Star Wars the child mugg

Kaffe är det absolut bästa sättet att starta dagen, det är ett sedan länge känt faktum. Se då till att starta den 4 maj på rätt sätt, med rätt sällskap. Från exempelvis denna mugg som vid påfyllning aktiverar motivet till liv, i detta fall den urgullige Grogu (också känd som The Child). Perfekt för både stora och små Star Wars-fans som vill känna kraften på morgonkvisten.

Kostar 119 kronor hos Coolstuff

Fixa kaffet á la den mörka sidan

Vattenkokare Darth

På tal om kaffe behöver du ju också något som fixar det! Varför inte denna coola vattenkokare med Darth Vader-motiv? Den kanske coolaste detaljen med den är att handtaget mer eller mindre är en replika av de onda Sith-mästarnas ikoniska ljussablar.

Kostar 649 kronor hos Cdon

Cosplaya Vader, även i badrummet

Dark side rock

Du behöver inte ramla ned i en vulkan för att få känna dig som Darth Vader. Det räcker nämligen med att bära den här rocken, inspirerat av den mörka sidans favorit bad guy. Känn hur kraften flödar genom din kropp efter ett långt, hett bad. Men se upp med handgesterna, så att du inte råkar strypa någon stackars förbipasserande person.

Kostar 449 kronor hos Coolstuff

Glöm inte hjälmen!

Darth Vader hjälm

Vill du göra din hemma-cosplay ännu mer övertygande? Den här Darth Vader-hjälmen är vad du behöver. Men oroa dig inte för att eventuellt fastna med hjälmen på. Den sitter nämligen ihop med hjälp av magneter och kräver således inte kraften för att öppnas. En kul detalj är att hjälmen spelar upp allas vår favorit-Sith:s klassiska andningsljud.

Kostar 1 789 kronor hos Cdon

Lys upp tillvaron med The Child

Lampa Da Child

Vi tröttnar aldrig på Star Wars starkast lysande stjärna, Grogu. Han är också känd som The Child och heter alltså inte ”Baby Yoda”. Sedan debuten i Disney Plus-showen The Mandalorian har han blivit en klar favorit hos många fans. Och nu kan du också låta underbarnet lysa upp ditt sovrum, med hjälp av den här alldeles bedårande lampan.

Kostar 199 kronor hos Coolstuff

Lego Star Wars heliga gral

Lego Star Wars Death Star

Danska klossar baserade på Star Wars finns det gott om. Men om du frågar random Star Wars-fan vilket som är det ultimata byggsetet är chansen rätt stor att de svarar ”Lego Death Star”. Och det stämmer, åtminstone om du frågar oss. Detta set består av över 4 000 bitar som låter dig återskapa minimalistiska versioner av kejsarens tron, hangaren och kontrollrummet, för att nämna några.

Kostar från 10 615 kronor hosPrisjakt.se

Låt Yoda hålla koll på dina nycklar

Yoda nyckelring

Ingen större lust att lägga ut över 6 000 kronor på ett Lego-set? Det finns andra lösningar för dig som ändå vill ha Lego baserat på den där galaxen långt borta. Som exempelvis denna nyckelring föreställandes den riktige Yoda, komplett med en liten led-lampa i ena benet. Må kraften vara med dina nycklar.

Kostar 189 kronor hos Ginza


Bygg din egen Millenium Falcon

LEGO Star Wars

Lego och Star Wars går ihop som handen i handsken. Det här gigantiska bygget kommer med över 75 000 bitar och tar dagar att bygga ihop. Här byggs hela Han Solos älskade skepp ihop bit för bit, inklusive interiör.

Pris: Kostar från 7 252 kronor hos Prisjakt.se

Känns det priset här lite mastigt finns det även simplare, billigare paket också. Såsom det här!


Värm upp med tv-spelen

Fallen Order

Varför nöja sig med bara filmerna när du själv kan greppa lasersvärdet och kämpa för galaxens framtid? Under de senaste åren har det kommit flera spel från Star Wars-universumet, däribland senaste Jedi: Fallen Order som möts av riktigt bra kritik, bland annat från oss, när vi testade det!

Star Wars Jedi: Fallen Order: Från 189 kronor hos Prisjakt.se (PS4)

Star Wars Battlefront II: Från 68 kronor hos Prisjakt.se (Xbox One, Xbox Series X/S)


Klassisk ljussabel

Lasersvärd

Växte du också upp i generationen där alla hade en sådan här ljussabel (även kallat lasersvärd) hemma? Återupplev nostalgin eller ge bort den till en annan liten jedi som upptäckt magin med Star Wars.

Pris: Kostar 499 kronor hos Cdon.


Sida 1 / 3

Innehållsförteckning