Vintern är på intåg och det är dags att skrota sommar- och höstgarderoben och ta fram våra bästa vinterkläder. En självklar beståndsdel i denna är såklart en stickad tröja – gärna med julmotiv. Och vad kan passa bättre än en jultröja som dessutom refererar till ditt favoritspel eller tv-serie? Här listar vi bästa tröjorna för nördar, oavsett vad du är intresserad av.


Pac Man

Pac Man

Känner du för att klä dig i en äkta retro-klassiker kanske den här stickade Pac Man-tröjan är någonting för dig. Komplett med små tomtehattar på huvudfiguren själv.

Pris: 374 kronor hos Roligaprylar.se


Playstation

Original Playstation Christmas Jumper

Om du tycker att den allra första modellen av Playstation var Sonys bästa produkt någonsin kan du skaffa en grå tröja med original-logotypen från 1990-talet. Som dekoration används två renar och massor med styrkors.

Pris: Från 29,98 pund (cirka 350 kronor) hos Amazon.co.uk


Super Mario

Super Mario Nintendo Christmas Jumper

Julhandeln handlar om pengar och då är Super Mario det första vi tänker på. På den här tröjan syns den hoppande italienaren och en massa guldmynt och snöflingor.

Pris: 299 kronor hos Roligaprylar.se


Pika

Pokémon Christmas Jumper
Pikachu pryder denna juliga tröja som även bjuder på granar, renar och snöflingor. Och självklart även en tillhörande Pokémonboll.

Pris: 384 kronor hos Roligaprylar.se


Street Fighter

Street Fighter Christmas Jumper

En tröja med Street Fighter-motiv lär göra att ingen vågar bråka med dig när du norpar den sista biten av julskinkan.

Pris: 299 kronor hos Roligaprylar.se


Sonic

Sonic the Hedgehog Christmas Jumper

Sonic, världens snabbaste igelkott har naturligtvis också en egen jultröja som pryds av stjärnor, granar och de obligatoriska guldringarna.

Pris: 299 kronor hos Roligaprylar.se