Nu står det klart att vr-glasögonen Oculus Rift kommer att börja säljas den 28 mars. Prislappen blir 699 euro, alltså omkring 7 000 svenska kronor.

I samma veva kommer du att kunna köpa vr-anpassade datorer från Dell, Asus och HP. Troligtvis kommer fler datortillverkare med liknande modeller inom kort.

LG har visat upp en ruskigt tunn lyx-tv vid namn G6. TV-apparaten är utrustad med en oled-skärm på 77 tum av högsta kvalitet. Prislappen ligger på närmare en halv miljon kronor.

En annan av nyheterna på CES-mässan i Las Vegas var Bluray-skivor med 4K-upplösning. Kompatibla spelare börjar säljas i mars för omkring 5 000 kronor.

Samsung har presenterat Galaxy Tab Pro S, en ny pekplatta med en amoled-skärm på tolv tum. Den stora nyheten är att den kör Windows 10 och inte Android.

Microsoft har bestämt sig för att lägga ner supporten för Internet Explorer 8, 9 och 10 från och med tisdag. Med andra ord bör du uppdatera till version 11 eller byta till en annan webbläsare snarast.

Avslutningsvis har vi kunnat konstatera att 13 skadliga appar har plockas bort från Google Play. Har du installerat någon av apparna bör du flasha om din mobiltelefon för säkerhets skull.