Fitbit Aria 2

Vågen som mäter allt

I ett smart hem kan du såklart inte ha en vanlig, dum våg som enbart håller koll på din vikt. Den här modellen från Fitbit mäter inte bara hur mycket du väger, utan räknar även ut ditt BMI och hur mycket kroppsfett du har. Självklart skickas all data till din mobil via tillhörande app. Om ni är flera som använder vågen i hushållet känner vågen automatiskt av upp till åtta personer.

Fitbit Aria 2
Pris: 1 290 kronor hos Teknikmagasinet.


Badbricka

Brickan som får plats med allt
En mysig stund i badet kan snabbt förvandlas till en mardröm om någon av dyrgriparna plumsar ner till vattnet. Den här brickan löser problemet genom att erbjuda ett säkert ställ för såväl mobil som surfplatta. Dessutom får du plats med valfri dryck vid sidan om.

Bamboo Bathtub Tray
Pris: 212,83 kronor hos Aliexpress.


Olet

Automatisk tandkrämsbehållare
Orka klämma på en tandkrämstub! Automatiska tvålbehållare har du säkert stött på massor av gånger, men visste du att det även finns automatiska tandkrämsklämmare? I det här setet får du inte bara med en sådan, utan även en hängare för dina tandborstar, för dig som tycker att den klassiska muggen känns omodern.

Olet Automatic Toothpaste Dispeser + Toothbrush Holder
Pris: 58,60 kronor hos Aliexpress.


Kohler

Toalettsitsen från framtiden
Den här toalettsitsen kanske ser alldaglig ut, men under skalet finns superkrafter. Den innehåller nämligen ett kolfilter som neutraliserar dålig lukt. Dessutom har den en liten led-lampa för den som behöver göra besök nattetid. Glöm inte att dubbelkolla att måtten passar din toalett.

Kohler K-5588-0 Purefresh
Pris: Mellan 70,69 och 119,95 dollar (cirka 590-1 010 kronor) hos Amazon.com.


badrum

Mer än en vanlig spegel

Vid ett första ögonkast ser Simplehumans eleganta spegel inte särskilt märkvärdig ut, men under ytan gömmer sig smart teknik. När du närmar dig spegeln lyser den upp automatiskt och när du drar dig undan släcks den. Ljuset är inställt för att simulera naturligt solljus, vilket gör det lättare att se hur du ser ut utanför badrummet. Spegeln är trådlös men har en usb-ingång redo för uppladdning när strömmen börjar tryta.

Simplehuman Sensor Mirror
Pris: 169,99 euro (cirka 1 700 kronor hos Amazon.de)

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning