Här listar vi några presenter som levereras på kort tid, men som ändå kan skänka stor glädje. Om du vill se mer inspiration har de här återförsäljarna speciella alla hjärtans dag-sidor med fina presenter (och om du har tur även en del kampanjer):

   

Sista minuten-presenter

True Story
 

Ge bort en upplevelse

Strunta i tråkiga blommor och choklad, ge bort någonting som ni båda faktiskt kommer ihåg länge! På de här sajterna köper du en upplevelse i stället. Här finns allt från Ferrari-körning till tequila-provning. Bäst av allt är att du kan beställa på några klick och sedan skriva ut eller skapa en egen kreativ presentation av presenten. Det finns massor av olika ställen där du kan hitta roliga upplevelser – här är några av dem:
  
Välgörenhet
 

Ge till välgörenhet

Känns rosor och choklad lite ytligt? Ge en gåva som verkligen gör skillnad genom att köpa ett gåvobevis från valfri välgörenhetsorganisation.
 
Önskefoto

Personligare blir det inte
I och med att nästan alla numera har en mobil med förstklassig kamera har många av oss drivor av fotografier från roliga stunder tillsammans med nära och kära. Så varför inte föreviga dessa stunder genom att sammanställa dem i ett fint fotoalbum, eller kanske mobilskal? Det finns massor av sajter som hjälper dig att snabbt och enkelt skapa en personlig alla hjärtans dag-present baserad på dina egna fotografier. Här är några av dem:

 
Ljudbok

Lyssna på himlastormande kärlek...

Litteraturen är fylld med oförglömliga kärlekshistorier. Romeo och Julia, Catherine och Heathcliffe, Quasimodo och Esmeralda – listan kan göras lång. Ge din älskling lite fina kärlekshistorier på några klick genom att köpa ett presentkort på valfri ljudbokstjänst.
   
Casablanca
… eller se den istället
Vet du med dig att din partner inte är någon bokälskare? Inga problem, det finns filmatiseringar av precis alla klassiska, romantiska romaner. Köp ett abonnemang eller presentkort på valfri streamingtjänst.
 
Rosor

Blombud
Blommor är en klassiker på alla hjärtans dag, och går dessutom ofta att beställa med riktigt kort varsel. På de här sajterna kan du ofta beställa och få leverans på samma dag om du beställer på förmiddagen.