Alla hjärtans dag är för många en av årets viktigaste tillställningar. Det är dock lätt att glömma alla hjärtans-presenten, särskilt i dessa tider. Lyckligtvis har vi hittat ett antal produkter vars försäljare garanterar leverans senast den 12 februari. Om du är snabb med att trycka på beställningsknappen vill säga.

Fler prylpresenter hittar du på butiker som:

Hoppa till: Allra sista-minuten-presenter

Släpp spänningarna

Massagepryl

Alla hjärtans dag infaller i år på en söndag och vad passar bättre då än en avslappnande massage? Med Beurers MG70 slipper du och din partner trötta ut era händer, låt maskinen göra jobbet istället. Den kommer med olika massagehuvuden avsedd för olika områden på kroppen samt justerbar styrka för att passa just dina behov.

Kostar 487,23 kronor hos Amazon.se.
 

Visa upp din mjuka sida

Stort kuddhjärta

Ett gigantiskt hjärta är kanske ett av de mest symboliska sätten att visa sin kärlek på. Visa kärlek till både din partner samt till god sömn genom att ge bort en kudde ni båda kan återanvända när det vankas vila.

Kostar 299 kronor hos Partykungen.se
 

Gör plats för nallen

Gigantisk nalle

Varför nöja sig med ett stort hjärta, när du kan ge bort denna bautanalle istället? Har din tilltänkta två meter utrymme över kan denna fluffiga björn mycket väl bli en stor succé – även efter Alla hjärtans dag. Påminner starkt om nallebjörnarna vi hade som små, förutom att denna inte är lika lätt att tappa bort.

Kostar 1 990 kronor hos Coolstuff.se (1-3 dagars leverans)


Berätta vad du känner…

kylskåpstext

…med hjälp av dessa förtryckta romantiska kylskåpsmagneter. Ibland har vi alla svårt att forma rätt ord och vad kommer bättre till hands då än ett helt ordförråd att välja och vraka mellan? Lämna ett fint meddelande på kylskåpet och se dig själv så småningom bli en nutida Shakespeare.

Kostar 135 kronor hos Roligaprylar.se (1-2 dagars leverans)
 

Skämta till det

Stor diamantring

Är du mer en “do:er” än en “thinker”? Skippa då ordspelen och satsa på att berätta vad du egentligen känner med denna gigantiska diamantring. Självklart är produkten gjord av plast och ska således inte användas om du vill fria på riktigt. Men ett gott skratt förlänger livet sägs det och nog vill ni tillbringa så mycket tid tillsammans som möjligt?

Kostar 199 kronor hos Partykungen.se (skickas inom en dag)
 

Originalet, fast mer glansigt

guldros

Är du en old school-romantiker? Då kanske du redan har gett bort ett antal blommor under din livstid. Varför inte ta nästa steg och erbjuda din älskade partner en guldpläterad ros i 24 karat istället? Supersnygg, stilren och levereras i en matchande bädd av satintyg. Visa att er kärlek kommer att hålla en evighet, ungefär som denna ros.

Kostar 499 kronor hos Coolstuff.se (1-3 dagars leverans)


Till hen som är av högsta prioritet

baemugg

Vid det här laget bör du redan ha kommit över “Salt Bae” och hans bravader på Youtube. Ge då bort en mugg till den som är din riktiga “bae” (Before Anything Else). Ibland behöver det inte vara krångligare än tre bokstäver och en gullig björn för att visa att du menar allvar.

Kostar 99 kronor hos Roligaprylar.se (1-2 dagars leverans)
 

Göm din riktiga present inuti en tårta

presentgömma tårta

Vill du överraska din partner lite extra på Alla hjärtans dag? Med detta tårtfat kan du dölja din “riktiga” present och överraska din partner när hen minst anar det. Gömman har plats för såväl solglasögon som presentkort. Eller varför inte en äkta förlovningsring? Bara fantasin sätter dina gränserna. Tårtan får du däremot fixa på egen hand, då den av förklarliga skäl inte ingår.

Kostar 249 kronor hos Coolstuff.se (1-3 dagars leverans)

Sista minuten-presenter

True Story
 

Ge bort en upplevelse

Strunta i tråkiga blommor och choklad, ge bort någonting som ni båda faktiskt kommer ihåg länge! På de här sajterna köper du en upplevelse i stället. Här finns allt från Ferrari-körning till tequila-provning. Bäst av allt är att du kan beställa på några klick och sedan skriva ut eller skapa en egen kreativ presentation av presenten. Det finns massor av olika ställen där du kan hitta roliga upplevelser – här är några av dem:
  
Välgörenhet
 

Ge till välgörenhet

Känns rosor och choklad lite ytligt? Ge en gåva som verkligen gör skillnad genom att köpa ett gåvobevis från valfri välgörenhetsorganisation.
 
Önskefoto

Personligare blir det inte
I och med att nästan alla numera har en mobil med förstklassig kamera har många av oss drivor av fotografier från roliga stunder tillsammans med nära och kära. Så varför inte föreviga dessa stunder genom att sammanställa dem i ett fint fotoalbum, eller kanske mobilskal? Det finns massor av sajter som hjälper dig att snabbt och enkelt skapa en personlig alla hjärtans dag-present baserad på dina egna fotografier. Här är några av dem:

 
Ljudbok

Lyssna på himlastormande kärlek...

Litteraturen är fylld med oförglömliga kärlekshistorier. Romeo och Julia, Catherine och Heathcliffe, Quasimodo och Esmeralda – listan kan göras lång. Ge din älskling lite fina kärlekshistorier på några klick genom att köpa ett presentkort på valfri ljudbokstjänst.
   
Casablanca
… eller se den istället
Vet du med dig att din partner inte är någon bokälskare? Inga problem, det finns filmatiseringar av precis alla klassiska, romantiska romaner. Köp ett abonnemang eller presentkort på valfri streamingtjänst.
 
Rosor

Blombud
Blommor är en klassiker på alla hjärtans dag, och går dessutom ofta att beställa med riktigt kort varsel. På de här sajterna kan du ofta beställa och få leverans på samma dag om du beställer på förmiddagen.