Här listar vi några presenter som levererast på kort tid, men som i alla fall vi skulle bli väldigt glada för. Om du vill se mer inspiration har de här återförsäljarna speciella Alla hjärtans dag-sidor med finfina presenter (och om du har tur även en del kampanjer):

 

Sista minuten-presenter

True Story
 

Ge bort en upplevelse

Strunta i tråkiga blommor och choklad, ge bort någonting som ni båda faktiskt kommer ihåg länge. På de här sajterna köper du en upplevelse i stället. Här finns allt från Ferrari-körning till tequila-provning. Bäst av allt är att du kan beställa på några klick och sedan skriva ut eller skapa en egen kreativ presentation av presenten.
  
 
Välgörenhet
 

Ge till välgörenhet

Känns rosor och choklad lite ytligt? Ge en gåva som verkligen gör skillnad genom att köpa ett gåvobevis från valfri välgörenhetsorganisation.
 
Ljudbok

Lyssna på himlastormande kärlek...

Litteraturen är fylld med oförglömliga kärlekshistorier. Romeo och Julia, Catherine och Heathcliffe, Quasimodo och Esmeralda – listan är oändlig. Ge din älskling lite fina kärlekshistorier på alla hjärtans dag på några klick genom att köpa ett presentkort på valfri ljudbokstjänst.
 


Casablanca
 

… eller se den istället

Vet du med dig att din partner inte är någon bokälskare? Inga problem, det finns filmatiseringar av precis alla klassiska, romantiska romaner. Köp ett abonnemang eller presentkort på valfri streamingtjänst.
 


Rosor
 

Blombud

Blommor är en klassiker på alla hjärtans dag, och går dessutom ofta att beställa med riktigt kort varsel. På de här sajterna kan du ofta beställa och få leverans på samma dag om du beställer på förmiddagen.