Powerbank

Graverad powerbank...
Klagar din älskling på att mobilbatteriet tar slut alldeles för fort? Varför inte ge dem en power bank? Eller ännu mer romantiskt: En power bank med deras bank ingraverat!

Powerbank med personlig gravyr
Pris: 279 kronor (2200 mAh) hos Presenter.se.
 


Usb

... eller usb-minne!

Planerar du att ge en present som kan presenteras i fom av en fil? För optimal presentation bör det såklart levereras i en lämplig förpackning, såsom ett gulligt usb-minne! Vad kan vara mer romantiskt än att leverera presenten på en sticka med ett gulligt budskap ingraverat? Klarar av presenter upp till 4 GB.

USB Flash Drive 4 GB i trä
Pris: 219 kronor hos Presenter.se


Högtalarkudde

Mys med musik

Kvällen börjar närma sig och det är dags att krypa till kojs. Med den här kudden kan ni båda ligga i sängen och lyssna på mysig musik eller lugnande vågskvalp, det är nämligen en kudde och högtalare i ett. Obligatorisk Barry White-skiva ingår ej, så det får ni lösa på egen hand.

Sound Asleep
Pris: 289 kronor hos Adlibris.


Mobilskal

Gör ett personligt mobilskal

Ett foto i plånboken i all ära, men den som vill ta steget längre dekorerar mobilskalet med en bild på sin älskling. Lika mycket en romantisk gest som en fin present: Designa ett skal till din partner, antigen med dig själv, en bild från personens favoritfilm eller varför inte en teckning du själv ritat. Hos Smartphoto finns olika modeller till mobiler från Apple, Samsung och Huawei. Finns även till surfplattor.

Egendesignat mobilskal
Pris: 169-499 kronor hos Smartphoto.

Missa inte: Om du anger koden WT19ATAF får du 25% rabatt på almanackor, fotoböcker & canvastavlor.


USB mixtape

Ett modernt blandband

Inget säger kärlek som att ge bort ett blandband. Men vi lever i 2000-talet, och det vore därför korkat att ge bort ett band din käresta inte kan lyssna på. Här har du därför ett usb-minne läckert designad i en nostalgisk förpackning. Så fyll usb-minnet med dina favoritlåtar och skräddarsy omslaget i äkta åttiotalsanda. Glöm inte att skriva låtlistan!

Usb-minne Mixtape
Pris: 24,08 euro (cirka 240 kronor) hos Amazon.de