LED-lampa

Sätt stämningen med mysigare sken...

LED-lampor i all ära, men ibland kan de vanliga glömdlampornas sken inte fixa den där mysbelysningen. Den här LED-lampan ger en illusion av en fladdrande eldlåga och skapar därför genast en mycket mer gemytlig atmosfär. Finns med E27 och E24-sockel.

Flammande LED-lampa
Pris: 199 kronor hos Coolstuff.


LED

... eller med en skylt i retro-stil

Den här LED-lampan i retrostil är både romantisk och stilren. Mäter 35x13 cm och går att skruva upp på väggen. En snygg present som räcker året om!

Love LED-lampa
Pris: 169 kronor hos Coolstuff


Ljusslinga

Visa upp era bästa minnen och fixa mysbelysningen

Den här ljusslingan kombinerar mysfaktorn med en vanlig slinga med nostalgin av ett fotoalbum. Överraska din partner genom att fästa fotografier från era finaste stunder tillsammans i den här lysande ljusslingan.

Ljusslinga med fotohållare
Pris: 99 kronor hos Roligaprylar.se


Cinema Lightbox

Säg det med en skylt

De här klassiska, lysande skyltarna med svarta bokstäver har blivit riktigt trendiga, men varför nöja sig med vitt sken när du kan uttrycka dig med regnbågens alla färger? Den här skylten låter dig framföra ett romantiskt budskap dagen till ära samtidigt som den antingen lyser starkt i älsklingens favoritfärg, eller skiftar mellan sex olika färger. Och ja, den kan lysa i vanligt, vitt ljus också.

Färgskiftande Cinema Lightbox
Pris: 174 kronor hos Coolstuff.


MiPow Playbulb

Stearinljus som kontrolleras från mobilen

Släck ned lamporna och tänd ett mysigt stearinljus på Alla hjärtans dag i form av Mi Pow Playbulb Candle. LED-ljuset kan byta färg från romantiskt rött till avslappnande blått och styrs helt och hållet från din smartphone. Du kan till och med blåsa ut ljuset, som om det vore ett riktigt stearinljus.

Mi Pow Playbulb Candle
Pris: 21,41 euro (cirka 220 kronor) hos Amazon.de