Vin

Gör vinet ännu godare!

En riktigt fin flaska rött vin vill man ju dricka omedelbart, men att dricka en fin flaska vin utan att låta den lufta först är slöseri med fint vin. Som tur är finns det åsklart atteraljer som luftar vinet på momangen, så att du slipper vänta i en evighet för att få fram den rätta smaken.

Vinturi Vinluftare
Pris: 449 kronor hos Coolstuff


Champange Cooler

Håll bubblet kallt – hela middagen!

Om du tycker bättre om en flaska bubbel än rödtjut kanske den här prylen faller dig mer i smaken. Champange Cooler låter dig frysa dittt eget, unika isblock att ha runt Champangeflaskan när du ställer fram den på bordet. När isen smälter samlas vattnet upp i det medföljande fatet. Både snyggt och praktiskt! Passar även perfekt för valfri annan dryck som smakar bäst kall, men som du helst inte har is i.

Champange Cooler
Pris: 199 kronor hos Coolstuff.


Fondue

Chokladfondue för alla smaker

Finns det någonting mer romantiskt än att dela på en chokladfondue? Det här setet från Lékué låter dig dela upp chokladen i tre olika delar, för att du och din partner ska kunna smälta ner olika typer av chokladblandningar. Perfekt om en av er föredrar lite mer kakaosmak än den andra.

Chokladfondue Set - Lékué
Pris: 395 kronor hos Coolstuff


Chokladfontän

Smält choklad på ett mer extraordinärt vis

Om chokladfondue känns lite gammalt och tråkigt kanske en fontän känns mer exalterande? Den här chokladfontänen finns i två olika storlekar, beroende på budget och behov, och har fått nästan uteslutande superbetyg från användarna.

KitchPro Chokladfontän
Pris: 219 kronor (liten), 499 kronor (stor).


Öl eller vinbok

För dig som lever med en hobbyconnoisseur

Har du en partner som älskar vin eller öl? Eller tycker du kanske att hen skulle ta och lära sig lite mer? De här små böckerna innehåller en snabbguide till det viktigaste och intressantaste som finns att veta om respektive dryck.

En mindre bok om vin
Pris: 118 kronor hos Adlibris.

En mindre bok om öl
Pris: 118 kronor hos Adlibris.