Väl på plats låter Nero oförskämt bra, ljudet är det verkligen inget fel på. Diskanten kan emellertid upplevas som något vass, något du bör ha i åtanke om du gillar att lyssna på riktigt hög volym (vilket du kan med dessa hörlurar). Å andra sidan är detaljrikedomen väsentligt mycket bättre än i flera andra lurar vi testat i prisklassen. Basen är påtaglig utan att ta över för mycket, och den går ned rejält på djupet. Överlag är det en mycket trevlig ljudupplevelse med bra dynamik över hela registret, oavsett kategori av musik. Just ljudkvaliteten är något som verkligen utmärker syskonet Nitro, och Nero presterar nästintill lika bra trots att de kostar knappt hälften så mycket.

Supra Nero

Sammanfattning
Supra lyckas än en gång övertyga. Främst när det gäller ljudet som när allt kommer till kritan är det viktigaste. Konstruktionen känns hållbar och kvalitetskänslan är hög rakt igenom. Vi ställer oss lite undrande till passformen, som i vårt fall inte blev optimal. Det är inget vi lägger större vikt vid, komfort och passform är väldigt individuellt, så har du möjlighet att prova ut ett par innan du slår till är det något vi rekommenderar.

Nero är precis som Nitro kompatibla med både IOS-, Android- och Windowsbaserade enheter och inställningen ändras snabbt och enkelt via fjärrkontrollen. Kablarna är befriande trasselfria och tål en hel det stryk, en viktig egenskap som lätt glöms bort när det gäller lite dyrare lurar som förhoppningsvis ska hänga med ett tag. Nu väntar vi med spänning på andra varianter från Supra. Kalendern visar 2016… när kommer det trådlösa alternativet? Och var är lurarna med noise cancelling-funktion?

M3 rekommenderar

Ljudet, med tanke på pris
Kvalitetskänsla
Kompatibel med samtliga operativsystem

Tråkig och anonym design
Saknar alternativa lösningar för en perfekt passform
Diskanten upplevs som vass vid hög volym

Fakta Supra Nero
Tillverkare: Supra
Element: 9,2 mm
Frekvensområde: 16 Hz – 22 kHz
Impedans: 96 dB @ 1 kHz

Vikt: 142 gram
Övrigt: Handsfree-funktion och fjärrkontroll
Pris: 499 kronor

Betyg: 4 av 5