Project Cars 2

30. Project Cars 2

Realistiska bilspel finns det gott om i dag, men frågan är om något kommer upp i samma höga klass som Project Cars 2? Här har utvecklaren Slightly Mad Studios gått all-in på allt som har med motorsport att göra, och det märks tydligt att studion har en hel del passion för ämnet. Project Cars 2 är visserligen svårt att sätta sig in i, men i takt med att du lär dig hantera din kärra kommer belöningskänslan smygandes.

Pris: 599 kronor hos CDON.

Läs vår recension här!


Sonic

29. Sonic Mania

Minns du den blåe fartdåren Sonic, framför allt känd från sina tre Sega Mega Drive-spel? Sonic Mania tar det bästa från den trilogin, adderar en hel del nya saker och behåller samma supercharmiga pixelgrafik. Ett måste för den som vill återuppleva hur plattformsspelen såg ut, och spelades, förr.

Pris: 599 kronor hos CDON.

Läs vår recension här!

Missa inte: Bästa spelen till Nintendo Switch


Crash

28. Crash Bandicoot: N.sane Trilogy

Under nittiotalet försökte Sony skaffa sig en egen maskot, som skulle kunna utmana Nintendos Mario och Segas Sonic. Resultatet blev Crash Bandicoot, och även om den märkliga kreationen knappast blev något nytt ansikte utåt för Sony var det många som tillbringade timmar med i hans underhållande spelvärld. Crash Bandicoot: N.sane Trilogy är en nyutgåva där de tre Playstation-klassikerna har fått sig ett rejält ansiktslyft, och anpassats till dagens konsoler. Skyhög utmaning och en stor potion charm utlovas!

Pris: 329 kronor hos CDON.

Läs vår recension här!


Battlefield 1

27. Battlefield 1

Dice klassiska Battlefield har med åren vuxit till en av spelvärldens stora giganter, och kvalitetsmässigt har serien sedan länge sprungit förbi Activisions Call of Duty. Den senaste delen bjuder på första världskrigsmiljöer, en betydligt bättre kampanj och samma beroendeframkallande onlineläge som alltid. Ett måste för actionfantasten.

Pris: 399 kronor hos CDON.

Missa inte: Vi spelar Battlefield 1


Resident Evil 7

26. Resident Evil 7: Biohazard

Vi var många som gett upp hoppet om Capcoms klassiska Resident Evil-serie. Lyckligtvis visar man att det fortfarande finns en hel del kvar att klämma ut.

Missa inte: Här är spelen du måste ha till Playstation VR

Resident Evil 7: Biohazard har kanske inte supermycket gemensamt med sina föregångare, men det är å andra sidan läskigare än någonsin. För den våghalsiga går det dessutom att spela hela spelet med Playstation VR.

Pris: 279 kronor hos CDON.

Läs vår recension här!


The Last Guardian

25. The Last Guardian

Sonys evighetsprojekt The Last Guardian har kantats av problem och förseningar. I december 2016 släpptes det äntligen, och även om det dras med en hel del problem lyckas de infria de högt ställda förväntningarna.

Missa inte: Så enkelt byter du hårddisk i Playstation 4 och Playstation 4 Pro – och får betydligt snabbare laddningar

Berättelsen om en pojke och hans gigantiska fjäderbeklädda kompanjon är välskriven, miljöerna fantastiskt mysiga och sagostämningen sitter där den ska.

Pris: 399 kronor hos CDON.

Läs vår recension här!


Nioh

24. Nioh

Team Ninja är en anrik utvecklare i spelvärlden, med framför allt Ninja Gaiden på sin meritlista. Med Nioh har man utvecklat sin egen variant av Dark Souls, och lyckas faktiskt riktigt, riktigt bra. Nioh bjuder visserligen inte på samma fantastiska världar som Dark Souls-spelen gör, men det har ett genomarbetat stridssystem, underbara bossar och ett upplägg som gör att du kommer vilja grotta ner dig ordentligt. Svårt som attan är det också.

Pris: 599 kronor hos CDON.

Läs vår recension här!


D2

23. Destiny 2

I spelvärlden är Bungie en anrik studio tack vare sin Halo-serie. Destiny från samma utvecklare blev snabbt extremt populärt, även om det tog ett bra tag – och flera expansioner – innan det nådde sin fulla potential. Uppföljaren är betydligt bättre redan från början, och ett av de allra bästa actionspelen du kan spela just nu.

Pris: 599 kronor hos CDON.

Läs vår recension här!

Ratchet

22. Ratchet & Clank

Klassisk plattformsaction tröttnar vi aldrig på. Ratchet & Clank må ha betydligt större fokus på action än exempelvis Super Mario, men det är minst lika mysigt. Visuellt är det dessutom otroligt snyggt. Stundtals som att spela en Pixar-film!

Pris: 379 kronor hos CDON

Läs vår recension här!


deus ex


21. Deus Ex: Mankind Divided

Deus Ex-serien har länge varit en av våra absoluta favoriter i spelvärlden. Här bjuds det på härlig framtidsdystopi och stora möjligheter att utforma sin egen karaktär. Mankind Divided utgör naturligtvis inget undantag. Faktum är att missarna från föregångarna är borta, med ett långt mer polerat spel som resultat.

Pris: 229 kronor hos CDON.

Läs vår recension här!

Crash Bandicoot N-Sane Trilogy Pris vid test: 329 kr.

Bästa pris just nu: 259 kr