for honor

25. For Honor

Ubisofts For Honor är knappast något för den som är ute efter ett matigt singleplayer-spel – här ligger istället fokus på onlinestrider. Och om du väl fastnar för att slåss mot andra över nätet bjuder For Honor på timmar av underhållning. Stidssystemet är avancerat och det krävs att du planerar dina attacker för att lyckas.

Läs vår recension här!


Hitman

24. Hitman: The Complete First Season

Klassiska Hitman har ju varit med oss ett bra tag nu. Under 2016 släpptes den senaste delen i serien i form av fem olika episoder, vilka nu har samlats på en skiva i Hitman: The Complete First Season. Precis som väntat bjuds det på nervigt smygande på diverse exotiska platser runt om i världen. Ett av de allra bästa spelen i genren.

Läs vår recension här!


Resident Evil 7

23. Resident Evil 7: Biohazard

Vi var många som gett upp hoppet om Capcoms klassiska Resident Evil-serie. Lyckligtvis visar man att det fortfarande finns en hel del kvar att klämma ut.

Missa inte: Här är spelen du måste ha till Playstation VR

Resident Evil 7: Biohazard har kanske inte supermycket gemensamt med sina föregångare, men det är å andra sidan läskigare än någonsin. För den våghalsiga går det dessutom att spela hela spelet med Playstation VR.

Läs vår recension här!


The Last Guardian

22. The Last Guardian

Sonys evighetsprojekt The Last Guardian har kantats av problem och förseningar. I december 2016 släpptes det äntligen, och även om det dras med en hel del problem lyckas de infria de högt ställda förväntningarna.

Missa inte: Så enkelt byter du hårddisk i Playstation 4 och Playstation 4 Pro – och får betydligt snabbare laddningar

Berättelsen om en pojke och hans gigantiska fjäderbeklädda kompanjon är välskriven, miljöerna fantastiskt mysiga och sagostämningen sitter där den ska.

Läs vår recension här! 


overwatch

21. Overwatch

Att Blizzard är mästare på att utveckla beroendeframkallande spelkoncept har väl knappast undgått någon. När de nu ger sig in på fps-genren är deras filosofi lika tydlig som någonsin.

 Läs också: Här är de bästa spelen till Xbox One just nu

Här får vi ett lättillgängligt spel som passar de flesta, samtidigt som det är djupt nog att fungera för alla som vill spela mer seriöst.

Läs vår recension här!

Dustin