Cod

16: Call of Duty: Black Ops IV

De senaste årens kanske största trend i spelvärlden är Battle Royale – spelläget där det gäller att vara kvar sist på en enorm karta. I Call of Duty-tappning är det bättre än någonsin, och bjuder på nervpirrande strider med gott om variation.

Läs vår recension här!

Pris: 479 kronor hos Dustin.

Spela även: Call of Duty WW2


spel

15: Dead Cells

När vi recenserade Dead Cells kallade vi det en modern klassiker, och det är knappast något vi ångrar. Dead Cells är ett fartfyllt actionspel som lär få de mest luttrade spelarna att slita sitt hår i frustration. Det här är nämligen svinsvårt, men också belönande och extremt lätt att sätta sig in i.

Pris: Från 299 kronor hos Prisjakt.

Läs vår recension här!

Spela även: Super Meat Boy, Spelunky, Axiom Verge


spel

14: Fifa 19

Den ständiga diskussionen om vilket fotbollsspel som är bäst av Pro Evolution Soccer och Fifa lär inte vara slut på länge, och faktum är att 2018 års versioner av respektive spel båda är riktigt bra. Men måste vi välja ett faller ändå valet på Fifa 19. EA revolutionerar knappast något, men med hjälp av finslipad mekanik och ett knippe färska licenser är det ändå ett måsteköp för fotbollsfanatikern.

Pris: 458 kronor hos Spelbutiken.

Läs vår recension av Fifa 19 här!

Spela även: Pro Evolution Soccer 2019


 spel


13: The Last of Us: Remastered

Naughty Dog har tokhyllats överallt för sitt zombieäventyr The Last of Us och på Playstation 4 är titeln bättre än någonsin. Remastered-utgåvan bjuder dessutom på det fantastiska tillägget Left Behind – som stundtals är ännu bättre än originalspelet. Om du av någon märklig anledning inte har spelat det här redan är det alltså hög tid att åtgärda det.

Pris: 187 kronor hos Dustin.


overwatch


12: Overwatch

Att Blizzard är mästare på att utveckla beroendeframkallande spelkoncept har väl knappast undgått någon. När de nu ger sig in på fps-genren är deras filosofi lika tydlig som någonsin.

 Läs också: Här är de bästa spelen till Xbox One just nu

Här får vi ett lättillgängligt spel som passar de flesta, samtidigt som det är djupt nog att fungera för alla som vill spela mer seriöst.

Pris: 329 kronor hos Proshop.

Läs vår recension här!

Spela även: Fortnite

NieR: Automata Pris vid test: 421 kr.

Bästa pris just nu: 248 kr