Hitman

24. Hitman: The Complete First Season

Lönnmördaren Hitman är en serie för alla som går igång på att planera den perfekta rutten, och smyga sig förbi fienderna. Hitman: The Complete First Season bjuder på mängder av möjligheter at ta sig an uppdragen på precis det sätt du själv vill. Smart, snyggt och riktigt bra.

Läs vår recension här!


Resident Evil

23. Resident Evil 7

På senare år har Capcoms klassiska Resident Evil-serie gått från zombieskräck till mer actionbetonade äventyr, till fansens förtvivlan. Lyckligtvis har Capcom tagit sig i kragen med seriens sjunde del. Här snackar vi gammal hederlig skräck för hela slanten, med ett superläskigt hus och bitvis riktigt påfrestande stämning.

Läs vår recension här!


total war

22. Total War: Warhammer

Gillar du strategi och storslagna strider? Då har du förmodligen redan koll på vad Total War är för en serie. Warhammer är, som titeln antyder, ett sidospår fyllt med hela Warhammer-univserumet. Lagom nördigt, och precis lika bra som resten av spelen i den här serien.

Läs vår recension här!

Prisjakt

stardew

21. Stardew Valley

Minns du klassikern Harvest Moon? Om inte går det kortfattat att beskriva det som en slags bondgårdssimulator, inbakad i en japanskt rollspelsskrud. Indietiteln Stardew Valley bygger vidare på konceptet, och lyckas faktiskt ta den här något udda subgenren till nya höjder. Här finns mängder med saker att göra, oavsett om du mest är ute efter att pyssla om ditt hus eller ge dig ut i jakt på nya föremål.