Hitman

22. Hitman: The Complete First Season

Lönnmördaren Hitman är en serie för alla som går igång på att planera den perfekta rutten, och smyga sig förbi fienderna. Hitman: The Complete First Season bjuder på mängder av möjligheter at ta sig an uppdragen på precis det sätt du själv vill. Smart, snyggt och riktigt bra.

Läs vår recension här!


Resident Evil

21. Resident Evil 7

På senare år har Capcoms klassiska Resident Evil-serie gått från zombieskräck till mer actionbetonade äventyr, till fansens förtvivlan. Lyckligtvis har Capcom tagit sig i kragen med seriens sjunde del. Här snackar vi gammal hederlig skräck för hela slanten, med ett superläskigt hus och bitvis riktigt påfrestande stämning.

Läs vår recension här!


total war

20. Total War: Warhammer

Gillar du strategi och storslagna strider? Då har du förmodligen redan koll på vad Total War är för en serie. Warhammer är, som titeln antyder, ett sidospår fyllt med hela Warhammer-univserumet. Lagom nördigt, och precis lika bra som resten av spelen i den här serien.

Läs vår recension här!

Prisjakt

stardew

19. Stardew Valley

Minns du klassikern Harvest Moon? Om inte går det kortfattat att beskriva det som en slags bondgårdssimulator, inbakad i en japanskt rollspelsskrud. Indietiteln Stardew Valley bygger vidare på konceptet, och lyckas faktiskt ta den här något udda subgenren till nya höjder. Här finns mängder med saker att göra, oavsett om du mest är ute efter att pyssla om ditt hus eller ge dig ut i jakt på nya föremål. 


FM2017

18. Football Manager 2017

Superambitiösa Football Manager är långt mer än bara ett spel. Serien har genom åren gjort enorma avtryck i fotbollsvärlden, och faktiskt använts för att scouta spelare i verkligheten. Sports Interactives känsla för detaljer går knappast att skoja bort. Här finns allt du någonsin kunnat önska dig, och långt mer därtill. 2017 års version är den bästa hittills, och bjuder på bättre överblick, mer detaljerade rapporter och en finslipad spelmotor.

Läs vår recension här!


owlboy

17. Owlboy

En trend i spelvärlden för tillfället är spel som på något sätt flörtar med retrorävarna. Vi har sett mängder av exempel på detta de senaste åren, en del riktigt bra och en del som inte varit fullt så välgjorda. Owlboy hamnar definitivt i den första kategorin. Här syns influenser från bland annat Mega Man och The Legend of Zelda – allt förpackad i en pixelperfekt skrud som inte lär lämna några nostalgiker oberörda.


overwatch

16. Overwatch

Overwatch har en hel del gemensamt med den gamla klassikern Team Fortress. Det handlar med andra ord om ett actionspel med en serietidningsliknande estetik, där fokus helt och hållet ligger på lagsamarbete över nätet. Beroendeframkallande och otroligt bra, oavsett om du spelar casual eller professionellt.

Läs vår recension här!

Prisjakt