Design är inte alltid enkelt, det har vi klart för oss. Här listar vi de några av de värsta designfloppar vi känner till. En av produkterna kostade en miljard dollar att utveckla, men såldes bara i en månad. Hjälp...

LG Flex

LG Flex (2014)

Böjda skärmar låter coolt, men är inte alltid det. Titta bara på det här. Det här är LG:s försök till en flaggskepps-telefon med böjd skärm och som dessutom ska tåla en del stryk. Att hålla i en LG Flex är en speciell upplevelse. När vi håller i telefonen och testar att böja den en aning så flexar och knakar hela telefonen.

Men lugn, det är faktiskt en funktion. Tanken var att en flexibel konstruktion skulle göra telefonen mer tålig vid fall från högre höjder. En del kallade det innovativt och det är i övrigt en helt okej telefon, den fick betyget sju av tio i vårt test. Men vill du verkligen ha en telefon vars chassi knakar och knarrar varje gång du plockar upp den från fickan?

Att telefonen sedan upplevdes otroligt plastig gjorde inte saken bättre. LG måste vara det första företag som försökt lansera dålig byggkvalitet som en fördel. Vi ställer oss tveksamma till den sladdriga LG Flex.