pc kontroll

Logitech F710

Precis som Steelseries är Logitech en pålitlig gigant när det kommer till gamingtillbehör. Just därför är det märklig att deras F710 lämnar så mycket att önska. Det här är nämligen en kontroll som får ställa sig i skamvrån om den jämförs med konkurrenterna.

Till att börja med är den klumpig att hålla i. Greppet är det inte något större fel på, men axelknapparna är alldeles för små sett till storleken på kontrollen, spakarna har ett märkligt motstånd och knapparna till höger är plastiga. Styrkorset tillhör de få positiva delarna, men inte ens det har en chans mot konkurrenterna. Framför allt känns det för svampigt att trycka på.

För att ytterligare strö salt i såren har vi en del problem med bluetooth-kopplingen. Den fungerar helt okej för det mesta, men vid tillfällen uppstår det en del lagg – vilket givetvis är förödande under intensiva sessioner. Dessutom är det krångligt med drivrutiner för Windows 10. Det finns några olika lösningar för att kringå problemet, men nog borde det vara enklare än så.

Pris: 449 kronor
Systemkrav: Windows 7 och uppåt
Anslutning: Usb, bluetooth

cdon
plus

Styrkorset är helt okej.

minus

För små axelknappar.
Kompatiblitetsproblem.
Billig känsla.
Struligt med Windows 10.

Betyg 4 av 10Betyg 4 av 10