Charity Miles

Spring för välgörenhet – Charity Miles

Behöver du mer motivation för att komma igång med löpningen? Med Charity Miles springer du inte bara för din egen skull. Varje gång du är ute och springer, går eller cyklar samlar du genom appen in poäng som senare kan användas för att donera till välgörenhet.

 

Endomondo
 

Dela träningen – Endomondo

Får du motivation av att dela emd dig av dina framsteg och ta del av andras träning? Endomondo mäter din dagliga motion, men fungerar även som ett socialt medium där du kan se hur det går för nära och kära, och kanske till och med tävla med dem? Endomondo spårar löpning och cykling, men du kan förstås lägga in annan träning manuellt.
 


 
Yogastudio

Träning utan krusiduller – Yoga Studio

Enkla instruktioner på lättförstådd engelska, med tydliga videor. Lär dig mer yoga än du trodde var möjligt på 10 minuter om dagen.
 
Sleeptalk

Fångar ditt nattsnack – Sleep Talk Recorder

Om du någon gång har undrat om du pratar i sömnen – eller vad du säger när du gör det – är det här den perfekta appen. Passar utmärkt ihop med Sleep Cycle (och båda har utvecklats i Sverige).
 


Sworkit

Träningsassistenten – Sworkit

Det saknar inte direkt alternativ som guidar dig genom träningspass, men det här är verkligen en app i toppklass.
 


Gym Genius

Logga passen – Gym Genius

Om du inte vill ha videor eller annan hjälp utan bara vill logga alla pass på gymmet och följa dina framsteg är det här en av de bästa apparna.
 


5K Runner

Kom över löptröskeln – 5K Runner

Drömmer du om att komma igång och springa? Många misslyckade försök beror på brist på ett tydligt upplägg och träningsplan som går att följa. Det fixar det här programmet.


Runkeeper

För dig som redan älskar att springa – Runkeeper

En av de absolut mest populära träningsapparna, och det har sina skäl. Håller koll på allt som har med löpning att göra.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning