>> Sent ute? Här hittar du morsdagpresenterna du kan köpa i sista minuten

Qi-laddare

Trådlös laddare

Bra köpHar din mamma en av de senare smartmobilerna från några av de stora tillverkarna? Då är det stor chans att den luren stöder trådlös laddning via qi.

Det finns flera olika alternativ beroende på vad du tror hon skulle tycka bäst om. När vi testade trådlösa laddare gav vi den här laddaren från Logitech högt betyg på grund av den smarta designen och hur snabbt den laddade vår mobil. Läs hela testet här!

Logitech Powered
Pris: 749 kronor hos Apple.


Skal

Snyggt skal

Ett fräscht nytt skal till mobilen gör vem som helst glad. Inte nog med att din mamma kan skydda dyrgripen på ett bra sätt, det är dessutom en present som visar att du tänker på henne och valde just den här designen för att du tror den kan passa henne. Som att köpa en fin tröja, men den här kan omöjligt vara fel passform!

Här hittar du våra bästa tips på snygga och praktiska mobilskal:

Apple
Iphone XS/X
Iphone XR
Iphone XS Max
Iphone 8/8 Plus

Samsung
Galaxy S10/S10 Plus
Galaxy S10e
Galaxy Note 9
GalaxyS9/S9 Plus

Huawei
P30/P30 Pro
P30 Lite
Mate 20 Pro
P20/P20 Pro/P20 Lite


Powerbank

M3 rekommenderarHåll batterierna fulla

Tar mammas mobilbatteri ofta slut när hon är på språng? Då kanske en powerbank är ett bra alternativ. När vi testade powerbanks blev vi imponerade av det har alternativet från GP på grund av hur mycket laddning du får för den relativt lilla prislappen. Läs hela testet här!

Clas Ohlson Powerbank
Pris: Från 254 kronor hos Prisjakt.


Orbit Glasses

Full koll på brillorna

Är din mamma en sådan som glömmer sina glasögon överallt? Den här gps-trackern fästs på glasöogonens kalmar. Nästa gång bågarna är försvunna kan din mamma med hjälp av tillhörande app se var glasögonen är samt få dem att låta i 80 dB för att lättare hitta dem.

Orbit Glasses
Pris: 379 kronor hos Proshop.


Aromediffuser

Bättre luft

En av de senaste trenderna på prylfronten är så kallade aroma difusers, det vill säga kombinerade doftspridare och luftspridare. Dessa är till för att få ett lite behagligare klimat inomhus genom att göra luften lite mindre torr och dessutom tillsätta en behaglig doft med hjälp av eteriska oljor. Det finns massor av olika alternativ på marknaden, bland de populärare prisvärda modellerna finns den här från Nordic Home som är usb-driven. Dessutom ser den ganska cool ut.

Nordic Home Provence
Pris: 239 kronor hos Teknikproffset.