>> Sent ute? Här hittar du morsdagpresenterna du kan köpa i sista minuten


Vi tar det igen: Söndagen den 30 maj är det mors dag. Missa inte! Vi listar presenterna som passar oavsett budget.

Originalet

Nalle

Om originalet alltid är bäst kan vi debattera i evigheter. Vi kan däremot konstatera att originalet alltid fungerar och är uppskattat av de allra flesta. Vem skulle liksom inte bli glad av att få en liten nallebjörn som håller i ett stort hjärta? Du har garanterat fått en sådan av din mamma tidigare, och nu kanske det är dags att ge tillbaka?

Kostar 79 kronor hos Roliga Prylar

Överraska med lyxig godis

Finsmakarlåda

Skippa det billiga lösgodiset och överraska din mamma med en riktig finsmakarbox. Just den här innehåller bland annat fudge som är smaksatt med Famous Grouse-whisky, naturlaktrits från Almaregården och en flaska Ginger Beer, för att nämna några.

Kostar 499 kronor hos Coolstuff

Delegera massagen

Massagemaskin

Lite massage gör alla gladare, även din mamma. Denna maskin kan ställas in för både knådning, rullning och luftrycksbehandling. Din mamma kommer även ha möjlighet att ställa in tre olika intensitetsnivåer och hastigheter, helt efter hennes önskemål!

Kostar 1 399 kronor hos Roliga Prylar

Föreviga Mors dag-firandet – och dela med dig av bilderna

Kodak

Att ta bilder är kul, särskilt under större festligheter. Föreviga ögonblicket med mobilen och låt sedan din mamma skriva ut sina favoritbilder med hjälp av Kodak Printer Dock. Fysiska foton är dessutom extra roliga minnen, då dessa kan sättas upp runt om i hemmet – eller varför inte ett dedikerat fotoalbum? Just den här fotoskrivaren bjuder också på en tillhörande app där din mamma kan lägga till roliga filter eller ramar.

Kostar 1 495 kronor hos Coolstuff

Analysera mera

Fitbit
Foto: Evelina Galli

Aktivitetsarmband behöver inte vara dyra historier. Fitbits Inspire 2 är ett riktigt prisvärt och kompetent alternativ, som dessutom inte kostar skjortan. Dess främsta egenskaper är batteritiden samt huvudfunktionen – att mäta pulsen vid träning och sömn. Underhållande nog avger den också notiser med hurtiga hejarop och uppmaningar om att tvätta händerna.

Läs hela vårt test här!
Kostar 879 kronor hos Cdon

Gigantisk chokladkaka

Choklad

De allra flesta uppskattar choklad, det är känt sedan länge. Passa på att ge bort en variant som du själv suktat efter, men aldrig lyckats vinna på tivoli – den gigantiska och mytomspunna Marabou-lådan. Den innehåller hela sexton paket Marabou mjölkchoklad, som räcker mer än väl för alla gäster. Om din mamma mot all förmodan inte vill dela med sig kommer hon åtminstone att bjuda ett stort och lyckligt leende.

Kostar 399 kronor hos Coolstuff

Odla din egen chili-kit

Chili

Lite chili kan göra vilken gryta som helst godare. Vad passar bättre då än en pryl som ser till att du, eller din mamma, alltid har denna sydamerikanska frukt hemma? Med Grow Its kit får du inte bara fem olika typer av chilifröer, utan även små planteringskrukor av kokosskal. Perfekt om din mamma har gröna fingrar, eller ämnar få det inom den närmsta framtiden.

Kostar 199 kronor hos Roliga Prylar

Bättre luft hos din mamma

Lökluftfuktare

Är det en gigantisk lök? Nej, men en av de hetaste trenderna på prylfronten – en luftfuktare. Något som är extra viktigt för oss som bor i Norden. Vår luft här är nämligen torrare än vad som är nyttigt för oss. Den här luftfuktaren har inte bara i snygg trädesign, den fixar alltså även ett behagligare klimat inomhus.

Kostar 199 kr hos Teknikproffset