JBL Reflect Mini BT – De perfekta hörlurarna för träningspasset?

JBL

JBL:s nya bluetooth-hörlurar Reflect Mini BT är gjorda för att tåla tuffa träningspass, bjuder på en del intressanta detaljer och är väldigt lätta. Tillverkarna lovar "svetttålighet" och tack vare örontopparna sitter de stadigt i öronen.

Två storlekar medföljer, både när det gäller in-ear-pluggar och toppar, eller ”vingar”, som du bör använda i sportläge. På kabeln sitter ett litet 3-knappsreglage, och en mikrofon, så att du kan ta samtal om du vill. Här kopplar du även in laddaren. Vi gillar den här typen av design, med kabel istället för stel båge, men vilken typ av lösning som passar just dig är givetvis en smaksak.

Hörlurarna sitter alltså stadigt i öronen, och ljudet imponerar för att vara i den här prisklassen. Basen går inte jättedjupt, men ljudbilden är ren och välbalanserad med bra volymresurser och det blir aldrig grötigt. Knapparna funkar bra för att växla mellan låtar, ta samtal och ändra volym när du tränar.

JBL lovar 8 timmars batteritid, vilket stämmer ganska bra med vad vi lyckades få ut av hörlurarna. Spelar du på hög volym är 6-7 timmar dock mer realistiskt.

M3 rekommenderar

En smart designdetalj är att själva kabeln är reflekterande. Om du är ute och joggar i mörkret syns du lite extra med de här hörlurarna på dig. Hörlurarna är IPX-4-klassade och enkla att rengöra.

JBL Reflect Mini BT ett par bekväma sporthörlurar som både sitter stadigt och låter bra. Priset känns väl motiverat och vi har ingenting att klaga på varken när det gäller design eller funktion. Basen kunde gått aningen djupare och batteritiden är inte jättebra, men sammantaget är det här ett riktigt bra köp.

JBL Reflect Mini BT

Vikt: I.U
Batteritid: upp till 8 timmar
Laddningstid: I.U
Frekvensomfång: 10-22 000Hz
Handsfreefunktion: Ja
Tillhörande app: Nej
Pris: Från 650 kronor hos Prisjakt.
Läs mer: jbl.se

plus

Sitter stadigt
Rent och klart ljud
Lätta
Reflexkabel

minus

Inte jättebra basresurser
Batteritiden hade kunnat vara bättre

Betyg 4 av 5

JBL Reflect Mini BT Pris vid test: 952 kr.

Bästa pris just nu: 625 kr