Nu lite glädjande läsning för alla tonårsföräldrar, som ledsnat på att barnen hellre lirar Counter-Strike än tar sitt ansvar och langar in en smutstvätt i maskinen. Självaste Samsung har tagit tag i problemet och visat att sysslorna kan kombineras.Med ett experimentellt pr-jippo i form av tvättomaten LANdry, som uppfördes på prov och förde samman den fruktade tvättsysslan med datorspelande.

Konceptet gick kort och gott ut på att besökarna fick byta sin smutstvätt mot speltid. De kunde sedan följa tvättprogrammet via en Galaxy S7-mobil som fanns installerad vid varje spelplats. Tvätthallen utrustades med Samsungs egna Addwash-maskiner, som både kartlägger tvättprocessen och möjliggör styrning av den via mobiltelefonen.

Samsung Landry

– Ny teknik öppnar upp för förändringar i vardagen, och nu när även vitvaror blir mer uppkopplade är möjligheterna större än någonsin. Experimentet LANdry kan ses som ett exempel på hur man kan använda innovativ teknik för att hitta roliga, men också meningsfulla, sätt att kombinera uppkopplade produkter för att förenkla vardagen, säger Adam Fors, nordisk Marknadschef på Samsung.

M3 väntar nu spänt på att Samsung ska lansera konceptet på bred front. De stackars föräldrarna i videon blev ju jätteglada!