Ryobi One+ – robust myggskydd

Företaget Ryobi är stora på verktygs- och trädgårdsmaskiner av alla de slag. Nu adderar de även myggskydd på menyn med modellen Ryobi One+ Myggskydd.

Ryobi One+ myggskydd

Det som kännetecknar Ryobis digra utbud är att de alla har en sorts uppladdningsbart batteri som fungerar på en massa olika maskiner. Produktkatalogens innehåll följer även samma designmall och därför ser Ryobi One+ ut som en hemmabyggarpryl. Och inte oss emot, det här myggskyddet är mer robust än de konkurrerande produkterna vi testat.

Med sina 700 gram så står den även stadigt på exempelvis ett bord. Apparaten har ett kraftigt handtag för förflyttning som även kan användas för att hänga upp den på en krok eller en gren.

Läs även: Stort test av Ryobis batterisystem One+

I och med att det är 18-voltsbatteriets effekt som hettar upp myggmedlet behövs ingen gaspatron vilket är en fördel. Nackdelen är såklart att du behöver ladda batteriet.

I vårt test avvisar produkten mygg utomhus som avsett upp till 20 kvadratmeter. Om du redan har en Ryobi One+-produkt så finns myggskyddet att köpa utan batteri och laddare. Tio stycken myggmedelsmattor kostar 199 kronor att fylla på med.

Specifikationer

Teknik: Eluppvärmning och myggmedel
Testad: Juni 2019
Vikt: 700 gram
PrisCirka 995 kronor på Bauhaus.

plus

Effektiv.
Robust och tålig.
Ok pris på refill.

minus

Annorlunda design.
Behöver laddas.

Betyg: 4 av 5